DNA TV:n uuden salasanan tilaaminen

Vahingossa kirjauduin ulos DNA TV:stä ja koska en millään pääse enää kirjautumaan sisään, niin yritän luoda uutta salasanaa valitsemalla "Unohtuiko salasana?"-kohdan ja kirjoittamalla käyttäjätunnukseni. Ongelmana on se, että vaikka kirjoitan käyttäjätunnukseni oikein, se ei millään tunnista sitä eikä täten lähetä minulle sitä linkkiä jonka avulla voisi vaihtaa salasanaa. Miten tämän ongelman voisi ratkoa?

Kommentit

• Hei Li!

Oliko sinulla käytöss uusi vai vanha DNA TV? Herjaako sovellus jo siinä vaiheessa, kun yrität tilata salasanannollauslinkkiä sähköpostiin vai eikö tuo sähköposti tule perille? Onhan sähköpostiosoite varmasti kirjoitettu kokonaisuudessaan oikein? Oletko varmistanut, ettei viesti ole epähuomiossa mennyt sähköpostin roskapostikansioon?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tarkistin, ja minulla on käytössä vanha DNA TV. Sovellus herjaa jo heti siinä vaiheessa kun yritän tilata sitä linkkiä, sanoo koko ajan "Error while sending the link" tai jotakin sinnepäin. Kokeilin niin appin kuin tietokoneen kautta tehdä tätä, mutta ei onnistunut olenkaan. Kirjoitin osoitteeni oikein ja varmuuden vuoksi vielä tarkistin säpöni, mutta ei mitään tullut, ei edes roskapostiin.
    Li
  • Jospa sinut on siirretty uuteen DNA TV:seen? Siihen kirjaudutaan DNA tunnuksilla, kun vanhaan pystyi kirjautumaan eri sähköpostilla.

Tai oletko varma ettet ole vanhaan DNA TV:seen aikoinaan eri sähköpostilla kirjautunut?
    JJJ
  • Samoja ongelmia täällä. Kun yritän mennä selaimen kautta DNA TV:hen ja käyttää "unohtuiko salasana" -toimintoa, tulee vain herja: "Tarkista käyttäjänimi". Sähköpostiosoite on kirjoitettu tismalleen oikein.
    Havu-Kallu
  • Pääsetkö tuolla tismalleen oikein kirjoitetulla sähköpostiosoitteella Minun Palveluun?
    PW
  • @PW

Kyllä pääsen. En myöskään ymmärrä miksi kirjautuminen ei onnistu, kun eikös näillä samoilla tunnuksilla kirjauduta molempiin?
    Havu-Kallu
  • Uusi vai vanha DNA TV? Uuteen pitää erikseen siirtyä/odottaa siirtoa ja/tai vanhaan pystyi olemaan eri tunnukset, kuin minun palveluun, uuteen ei.
    JJJ
  • Ainakin hubissani on uusi DNA TV, johon olen siirtynyt. Oletin että selaimen kautta ohjautuu automaattisesti siihen uuteen.
    Havu-Kallu
  • Ei ohjaudu, jos vanhaan yrittää kirjautua. Uusi on täällä:
    https://dnatv.dna.fi/
    JJJ
  • No tämähän sen selittääkin. Kiitos JJJ, nyt toimii.
    Havu-Kallu
  • @JJJ

Minulle ei ole tullut minkäänlaista viestiä siitä että olisi siirretty uuteen DNA TVseen, joten se ei ainakaan toimi minulla... Mutta kiitos näistä neuvoista.
    Li