DNA Ulkomokkula B2368-66 ja NAT porttiohjaukset

Moro,

Kun NAT viimeksi temppuili ja alkoi sen verran nyppiä että tein kuten uhkasin ja kävelin rahatukun kanssa DNA Kauppaan, ostin parasta mitä rahalla sai, ja tulos on se että netin nopeus vähän parani, MUTTA: Portiohjauksia saa laitteessa tehtyä 1:1 muttei portista eri porttiin, vaikka Wan 8080 sisäverkon 80 porttiin. Vain 1:1. Ja kaiken kukkuraksi vanhalla reitittimellä tuo porttiohjaus toimii taas. 😀 Eli jotain tehtiin verkossa, valitusten jälkeen se korjattiin kaikessa hiljaisuudessa.
Ari Pitkäranta Ilmoita asiaton sisältö