Dna Uutishuone-sivusto korkattu?

Kun yritin mennä Dna Uutishuoneelle https://corporate.dna.fi/uutishuone
niin sain tällaisen virheilmoituksen:

"Suojatun yhteyden muodostaminen epäonnistui

Tapahtui virhe oltaessa yhteydessä osoitteeseen corporate.dna.fi.

Avattavaa sivua ei voida näyttää, koska vastaanotetun datan alkuperää ei kyetty varmentamaan.
Ilmoitathan ongelmasta sivuston omistajalle."

Onko sivustonne korkattu, sertifikaatti vanhentunut vaiko sivusto väärin konffattu?

Kommentit

• Nyt se sitten toimii kun juuri ehdin lähettää tuon viestini...
  • DNA.fi näyttäisi käyneen hetken aikaa alhaalla mutta sivu toimii taas normaalisti, selvitämme vielä missä vika oli ettei tämä pääse uusiutumaan.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • taas virheilmoitus

Suojatun yhteyden muodostaminen epäonnistui

Tapahtui virhe oltaessa yhteydessä osoitteeseen tv.dna.fi. Toinen osapuoli yritti kätellä vanhanaikaisesti (mahdollisesti tietoturvariski).

Virhekoodi: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION

Avattavaa sivua ei voida näyttää, koska vastaanotetun datan alkuperää ei kyetty varmentamaan.
    Ilmoitathan ongelmasta sivuston omistajalle.
    vesa