DNA vaihtaa vanhimpia SIM-kortteja uusiin

"​Vaihdamme säännöllisesti vanhimpia asiakkaidemme käytössä olevia SIM-kortteja uusiin varmistaaksemme kaikille asiakkaillemme hyvän palvelukokemuksen sekä pääsyn uusimpiin palveluihimme.

Lähetämme maksutta uuden SIM-kortin niille asiakkaillemme, joiden SIM-kortti pitää vaihtaa uuteen. Liittymäsopimus säilyy SIM-kortin vaihtuessa ennallaan.

Tarkemmat ohjeet SIM-kortin vaihtamiseen toimitamme SIM-kortin mukana."
https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?scrollTo=hc1WEqJjEkTA&type=tukari3&id=483&returnUrl=https%3A%2F%2Fcorporate.dna.fi%2F%3FscrollTo%3DeIZ4fLPQxdwe

Koskeekö tämä minkälaisia SIM-kortteja? Kortin väri jo kertoisi paljon esim. sininen, pinkki tai musta? Tai edes kortin numeron alkuosa? Toimiiko uusi kortti myös todella vanhassa puhelimessa?

Kommentit

• Hei Sami!

Kyse on siis todella vanhoista korteista jotka eivät tue lainkaan edes 4G-liittymiä.

Asiakkaat joita SIM-kortin vaihto koskee saavat kyllä ohjeet ja tarkemmat tiedot aiheeseen liittyen. Jos olet saanut henkilökohtaisen tviestin aiheesta ja asian kanssa on jotain epäselvää niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, niin selvitellään asiaa tarkemmin sitä kautta, kiitos.

https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Minulla on DNA Arvo SIM-kortti, tämä ei tue 4G-yhteyksiä enkä ole saanut tähän liittyen tekstiviestiä DNA:lta. Koskeeko SIM-kortin vaihto myös meitä sopimuksellisen latausliittymän haltijoita vai onko meidät unohdettu?
    Arvo
  • Kaikki asiakkaat ketä SIM-kortin vaihto koskee saavat kyllä tiedotteen aiheesta. Jos oman sopimuksen kanssa on jotain epäselvää niin kannattaa tosiaan olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme tarkistamaan tilanteen asiakas- ja liittymätietojen kanssa, kiitos.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Olin yhteydessä asiakaspalveluunne ja asiakaspalvelunne mukaan minulla olisi ollut trio-SIM -kortti. Koska näin ei kuitenkaan todellisuudessa ollut niin minulle laitettiin uusi kortti tulemaan postitse. Vaikuttaisi siis siltä että DNA:n järjestelmissä ei kaikkien SIM-korttien tiedot olisi oikein.
    Arvo