DNA valokuitu

Hei, minulle on lähetetty DNA valokuitu plus, mutta uskoisin, että talossamme ei ole valokuitua. Miksiköhän tämä on lähetetty?
Emma Simila Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Mitähän tarkemmin on lähetetty, joku laite, kirje vai mikä?

Talo on Omakotitalo? Vai kuitenkin taloyhtiö?

Jos taloyhtiö ja on liittynyt DNA:n verkkoon, riittää että kaapeli tulee huonoistoon, DNA:n nimitys kaikille kiinteille liittymille on Valokuitu+, vaikka se kuitu voi tulla jonnekkin jakamoon vaan.

Olen itse saanut kirjeen, että "hieno homma asut DNA Valokuitu alueella" ja sitten kysyin, niin ei ole lähelläkään kuitu taloani, joten ei sekään ole harvinaista 😀 (Eikä ole edes DNA:n kaapelia tuolla saatavilla.)

JJJ
  • DNA valokuitu plus on vain tuotennimi, jolla DNA pyrkii tietoisesti hämäämään asiakkaita ja luomaan kuvitelman jostain huippuhyvästä yhteydestä, vaikka varsinaisesti valokuitua ei olisikaan kilometrien säteellä.
    PW
  • Hei Emma!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai laitathan viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta, niin pääsemme tarkemmin tutkimaan osoitteesi nettitilannetta. Kiitos!