Dna Valokuitu Plus F-3686AC porttien avaus

Elikkä olis tarkotus saada portit 6112-6119 peliä varten auki. Olen yrittänyt avata niitä dna.wlan forwarding asetus sivulta, mutta porttitesti näyttää että portit olisivat vielä kiinni.
Mitä tehdä?

Kommentit

• 3.409.1 firmware versiossa en ole löytänyt vaihtoehtoa porttien avaamiseksi ulospäin, joku muu osaa varmaan DNA:lta kertoa miten tämä tehdään jo palomuuri on "medium" tilassa?

Esim. Palomuuri medium tilassa STEAM ei saa yhteyttä servereihin ja vaikka avaisi port forwardingilla portit, ei toimi ei.

Palomuuri low tilassa ei ole vaihtoehto toiminnalle.
  • Sama vika, aikaisemmin "port forwarding" toimi! Liekkö uusi FW-versio paskonut vaihteeksi jotain.
  • Onko joku saanut tässä laitteessa port forwardia toimimaan? Ei sitten millään näy ulos
  • sama ongelma, joku internetjeesus vois auttaa, esim vaikka joku huippuhyvän boxin jälleenmyyjä dna:lta.
  • Sain DNAlta vastauksen että koko laite ei tue lainkaan tätä (wtf) .

Sain kuitenkin portin ulospäin avattua käyttämällä unpnptä. Netistä löytyy työkaluja jolla voi käyttää tota protokolaa porttien avaamiseen