DNA Valokuitu plus -modeemi F-3890V3 tiputtaa netistä

Aluksi toimi aivan hyvin ilman tiputuksia noin 1 kk ajan.
Nyt tiputtaa verkosta vähintään 10 kertaa päivässä.

Tukeen soitettu. Sieltä ei osattu mitään järkevää vastata.

On resetoitu, varmistettu palautus factory settingseille, otettu virroista pois.

Ei pysty mitään tekemään ilman, että katkeaa netti kesken tekemisen.
Tuottaa harmaita hiuksia ja ongelmia.

03.02.2022 19:21:20 Info DOCSIS
Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unic
03.02.2022 19:20:35 Info DOCSIS
Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3

Kommentit

• Omalla kohdallani ongelmia saman laitteen kanssa. Bandsteeringin pois ottaminen auttoi vähän mutta ei täysin. Eli bandsteering siis automaattisesti vaihtelee 2.4ghz ja 5ghz -taaajuuksien välillä
    sampo