DNA Valokuitu Plus - Modeemia 3890V3

Modeemissa on etureunassa rivi ledejä ja selitys vain kahteen lediin. Mitä ne muut merkkivalot on jotka ovat vain pimeenä?!
Seppo Saarinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Seppo! Modeemissa pimeänä olevat valot eivät yksinkertaisesti ole käytössä kysesessä mallissa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos tiedosta!
    Seppo
  • Nämä on todennäköisesti alunperin varattu upstream/downstream/WIFI ja ethernet 1-4 valoiksi, mutta on sittemmin disabloitu firmiksestä ja säästetty maalissa kun ei tarvitse kuvakkeita niin paljon maalailla. Näin on saatu taas muutaman kiinalaisen lapsen ansiot siirrettyä osakkeenomistajien taskuihin.
    ebinwrz
  • Näin on näreet ja näppylät.Lähes ilmaisella orja / lapsityövoimalla tehdyt hilavitkuttimet,tuottaa hyvän tilin osakkeenomistajille.

BQ24
  • Olisiko DNA:lla mahdollista vaatia lmodeemivalmistajilta, että ne toimisivat luotettavasti kaikissa jakoverkon antennirasioissa, joissa on standardin mukaiset tasot?
    Nyt tuntuu, että DNA:n markkinoimat modeemit toimivat vain (52-68) dBµV tasoilla!