Dna valokuitu plus wifi ongelma

Talooni asennettiin valokuitu plus. Kaikki toimi viikon (ehkä kauemminkin, mutta ongelma silti pysyy) ongelmitta mutta nyt ongelmana on tuo wifi-yhteyden muodostaminen.

Asentajan kanssa kytkettiin laitteet ja kaikki mitkä nettiä wifiyhteydellä kaipasi toimivat. (tietokone, tv, läppäri, puhelimet jne) Pleikkari on ainut joka on johdolla kiinni ja toimii. Mihinkään muuhun laitteeseen ei saa yhteyttä muodostettua, tai se yhteys muodostuu mutta ei pääse eteenpäin.

Yritin johdolla jo tietokoneeseen aiemmin, ei vaikutusta. Modeemi oli vuorokauden irti seinästä ukkosen takia, mutta ei vaikutusta myöskään mihinkään. Resettiä en ole vielä painanut mutta jos toimii, niin uskon että ei ole myöskään pitkäkestoinen korjaus.

Lisäsin kuva mitä samsungin smart-tv kehui, kun yritin yhdistää nettiin.

Kommentit

• Hei Mikko!

Jos virtojen pois käyttäminen ei ole auttanut niin kannattaa kokeille vielä resetointia ja tämän jälkeen tarkistaa vielä modeemin asetukset (varsinkin WLAN-verkkoa koskevat) ja päivitykset. Ohjeet löydät sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-modeemit
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ok. Palaan astialle, kun olen tsekannut nämä. Mitä sieltä wlan-asetuksista pitäisi löytyä, että wifilaitteet toimisivat?
    Mikko
  • Asetukset riippuvat modeemimallista. Kannattaa käydä kaikki asetukset läpi mitä sivuiltamme löytyvässä modeemisi ohjeessa on mainittu.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Mitäs sitten tehdään. Asetuksia lueskeltu ja mitään ei oo mihinkään muutettu. Ei toimi wifit missään laitteessa. Pleikkari on ainut missä toimii, ja siinä ollut alusta asti piuha kiinni. Silloin tosiaan toimk wifitkin.
    Mikko
  • Modeemin resetoinnista ei siis ollut hyötyä? Oliko sinulla tarkemmin mikä modeemi käytössä?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Pitkä resetti näemmä auttoi. Mutta mokkulan kanssa tämä vaiva ei kauaa kestänyt kun alkoi oireilla samalla tavalla. Palaan asiaan mikäli vaiva uusiutuu, mutta katsotaan menisikö tällä. Mitään uusia päivityksiä en löytänyt modeemiin. Modeemi on tuo Ubee ubc1303.
    Mikko