Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Dna Welho Antennitv-kanavapaketit

Olen nykyinen Plustv-asiakas mutta ajattelin tuossa myöhemmin keväällä mahdollisesti vaihtaa Dna Welhon Antenni L-pakettiin (tämä mm. siksi että Dna Welhon kortilla saa Disneyn 24H-kanavana) ja sen lisäksi hankkia MTV Totalin. Nyt kun Plustv yhdistetään Dna Welhoon niin eihän näitä Dna Welhon nykyisiä kanavapaketteja lopeteta uusmyynnistä? Eli saa niitä toivottavasti myöhemminkin?

Sitten sellainen kysymys, että kun tarvitsen kaksi lisäkorttia ja Dna Welho kanavapaketteihin niitä saa vain yhden per tilaus niin voinko tilata kaksi kertaa saman kanavapaketin? Tiedän että se tietenkin maksaa tuplasti mutta kun niitä lisäkortteja ei tosiaan saa enempää kuin yhden ja kaksi tarvitaan.

Ja vielä yksi kysymys, onko Dna Welholla mahdollista tilata lahjaksi toiselle ihmiselle (äidilleni joka asuu eri asunnossa) kanavapaketti siten että hän saa kortin ja on katsojana, mutta minä maksaisin laskun ja olisin se päätilaaja?

Kommentit

  • Asiakkaiden nykyisiä tilauksia ei tulla päättämään PlusTV:n ja DNA:n yhdistymisen myötä. Asiakkaamme saavat jatkaa olemassa olevilla tilauksilla mikäli se vastaa heidän tarpeitaan. Nykyisiä DNA Welho-kanavapaketteja ei lopeteta uusmyynnistä.

    Rinnakkaiskortti on tilattavista asiakaspalvelumme kautta ja tätä samaa kautta voit tilata kanavapaketin halutessasi myös lahjaksi. Huomioithan kuitenkin, että lahjaksi tilatun kortin lunastaa postista sopimuksentekijä ja käyttäjällä ei ole pääsyä omistaja-asiakkuuden tietoihin ilman asianmukaista valtakirjaa.

  • Hieno juttu, täytyy sitten keväällä laittaa paketit vaihtoon, siis Plustv Verraton vaihtaa Antenni TV L-pakettiin ja MTV Totaliin.
    Hyvä myös tuo että voin lahjaksi tilata äidilleni myös kanavapaketin.

    Kiitos vastauksesta ja tiedoista.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.