DNA welho webmail

DNA welho webmail ei avaudu. Ei saa yhteyttä imap palveluun.

Kommentit

 • Hei Seppo! Welho Webmailin kirjautumisongelma on meillä selvityksessä ja korjattavana, pahoittelut asiasta koituvasta haitasta
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei,
  welho webmail sivulle ei pääse eikä dna oma palveluun. on reistaillut pari päivää
 • odotan vastausta tai jonkinlaista selvitystä asiassa mitä pitää tehdä että tämä ei toistu. yht'äkkiä toimiikin yhden kerran sitten taas ei avaudu mikään dna palvelusivu
 • Hei Marina, palvelussa ei ole havaittu yleistä vikaa joten kertoisitko hieman tarkemmin miten vika ilmenee? Antaako sivu jotain virheilmoitusta, auttaako jos kokeilet sivun toimintaa toisella selaimella? Käynnistitkö sekä koneen että modeemin jo uudelleen?
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei, aloitussivulla vastaus kuuluu:  sivulle ei pääse, isäntänimen webmail.welho.com palvelimen ip-osoitetta ei löytynyt, suorita Windowsin verkon diagnostiikka. Bingin kautta vastaus sama. Minunpalveluni.dna.fi kautta sama.
  DNA Welho-Suomi24 keskustelut sama.
  Sensijaan Google-sivulta toimii  Webmail.welho.com.  Voitteko auttaa pls?
  Marina lukin
 • Hei, lisänä edelliseen: aloitussivu muuttui viime viikolla yht'äkkiä erinäköiseksi ja samalla ongelmat alkoivat. Turkoosinvärinen ilman tekstiä. TOIMIVALLA ALOITUSSIVULLA on vasemmalla yläkulmassa teksti Microsoft "Hyvää huomenta tai hyvää iltapäivää Marina" sekä lämpötila  + uutissivut avattuina. Haluaisin tämän näkymän takaisin pls.
  Kiitos
  Marina Lukin
 • Otathan tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jossa päästään selvittämään ongelmaa tarkemmin. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.