dnainternet sähköposti

Minulla on käytössä vanha dnainternet sähköposti. En ole kuitenkaan ollut viimeiseen puoleen vuoteen DNA:n liittymäasiakas (ehkä tulevaisuudessa taas olen).

Kysymys kuuluukin... katoaako tuo webmail minulta jossain vaiheessa, vai onko niin että kun sen joskus otin niin se pysyy siellä, olen DNA:n liittymäasiakas tai en?

Siksi kyselen ettei käy niin että annan tuon osoitteen esim. johonkin kauppoihin tms. mistä tilaan jotain, vain huomatakseni että se onkin joku päivä kadonnut.

Kiitos.

JH

Kommentit

 • JH, Dna ei enää pitkään aikaan ole myöntänyt uusia sähköpostiosoitteita ja -laatikoita joten saatat jossain vaiheessa menettää tuon postilaatikon jos et ole Dnan asiakas ja vaikka palaisitkin Dnalle niin menetettyä postia et saa takaisin. Siksi ei kannata enää antaa sitä osoitetta minnekään.

  Suosittelen mielummin esim. Elisan sähköpostia joka tosin on maksullinen 1.4. alkaen 4,90/kk, mutta se on kotimainen ja toimii kuin junan vessa. Siihen sisältyy 5 postilaatikkoa joihin jokaiseen saa 4 kpl osoitteita ja jokaisessa laatikossa on 1 Teratavun verran tilaa eli yht. 5 Teratavua.

  Jotkut suosittaa Gmailia mutta loppupeleissä sekään ei ole ilmainen, eli kaikki tietosi myydään eteenpäin ja kun Gmailissa on omat ongelmansa niin en pysty suosittamaan sitä.
  Jari
 • Pahoitteluni, mulla meni Teratavut ja Gigat sekaisin eli siis Elisan Sähköpostipalvelun posteissa on tilaa 1 Gt per laatikko eli yht. 5 Gt. Myös hinta on tarkalleen 4,99 euroa kuussa tuolla Sähköpostipalvelussa.
  Jari
 • Hei! Kyseessä on laajakaistan lisäpalvelu, joten sähköpostiosoite lakkaa toimimasta jonkin ajan kuluttua sen jälkeen kun sähköpostiin oikeuttava palvelu on irtisanottu. Kyseessä on automaattinen prosessi.
  DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.