Dnainternet.net sähköpostin edelleenohjaus ja lomaviesti

Sähköpostini xxxx@dnainternet.net on niin tukossa, etten pääse edes lukemaan viestejä, saati sitten poistamaan siellä Saapuneet-kansiossa olevia roskaposteja.
Yritin laittaa edelleenlähetyksen toiseen sähköpostiini xxxx@gmail.com, että voisin saada postini luetuksi ja roskapostit tuhotuiksi. Ei onnistunut. Voitko laittaa ko. Toiminnon päälle?

Tarvitsen myös lomallaviestiin tekstin "Ole hyvä ja lähetä viestisi toiseen postiini xxxx@gmail.com, kiitos". Voitko auttaa tässä?

Myös roskapostikansio pitäisi tyhjentää...
Kiitoksin

edit. piilotettu sähköpostiosoitteet / DNA Ida T

Kommentit

• Hei! Kirjaudu sähköpostiisi osoitteessa https://webmail.dnainternet.net

Mene ensin roskakoriin ja tyhjennä se. Onnistuuko sitten saapuneiden viestien lukeminen ja poistaminen?

Yläpalkin Asetukset -valikon kautta saat asetettua myös lomaviestin sekä edelleenlähetyksen. Nämä tulee asettaa itse, emme voi niitä puolestasi asettaa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ok, nyt sain asetetuksi edelleenlähetyksen ja lomavastaajan.
    Edelleenlähetys näyttää toimivan ystävieni ja itse lähettämieni viestien kohdalla.
    Se ei kuitenkaan lähetä edelleen roskaposteja, joita taas tuli yhden vuorokauden aikana yli sata. Ajattelin että gmailissa voisin merkata ne roskapostiksi ja pikkuhiljaa päästä niistä eroon.
    Samalla siirryn gmailin käyttöön. .

Onnistuin myös poistamaan roskapostit...