DNA:lla netissä kilpailu/asiakastarjous?

Surffalilin viime viikolla netissä, ja yhtäkkiä ruutuun ilmestyi DNA:n logo ja onnentoivotus: "Onneksi olkoon: Olet yksi harvoista valituista, jotka voivat valita kolmesta eri palkinnosta vain 1 euron hinnalla" (teksti jotakuinkin noin enkä ollut DNA:n sivuilla). Palkinnot olivat mellevät: kaksi eri älypuhelinta (hinnat n. 800 euroa ja 300 euroa) sekä rannekelloa muistuttava urheiluranneke (?) kolmisen sataa euroa sekin.
Onko DNA;lla tosiaan tällainen tarjous asiakkailleen, vai oliko tuo jonkinlainen urkintaohjelma. En edennyt euron maksuun asti, ja 800 euron älykänny jäi saamatta...

Kommentit

• DNA,lla ei ole mitään tekemistä näiden kusettajien kanssa.
    Tietojen kalasteluja.Tilinumeroita / luottokorttitietoja,ym..

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/ilmainen-samsung-galaxy-s7-huijausviesti/​​​
  • Kannattaa katsella aina oikeilta sivuilta, kuten dna.fi omilta sivuilta, että onko menossa kilpailuja tai tarjouksia. Noita huijauksia on netti täynnä ja niihin ei koskaan pidä vastata tai linkkejä klikata. Jopa klikkaamalla "peruuta tilaus" tai muut vastaavat lopetuslinkit voivat olla vaarallisia, pahimmassa tapauksessa saa viruksen, tai sähköpostiosoite pääsee listalle, että tämä on aktiivinen osoite, johon tulee sitten lisää roskaposteja.
  • Minulle tuli samanlainen viesti ja tarkistin asian DNA:lta ensimmäiseksi. Lähettäjä oli mielestäni joku Kingvideogame. Tuleehan noita huijausviestejä jatkuvasti. Kun vilkaisin varmuuden vuoksi tätä googleChrome selaimella (jota en normaalisti ole käyttänyt) ihmettelin, että mistä ne nappasivat minun nimi- ja osoitetietoni (googlelta, siinä oli gmail viestiosoite)? En tietyn "virheilmoituksen" jälkeen suinkaan ryhtynyt syöttämään sinne korttitietoja.
    Soitin asiasta DNA:lle ja myöskin varmuuden vuoksi Nordeaan. Seuraavaksi suljin kännykästä kaiken ja käynnistin sen uudelleen.
  • Minä olin niin tyhmä että syötin kortin numerot ja tietoni, tosin heti kun olin sen tehnyt tajusin tehneeni tosi suuren mokan. Soitin pankkiin kuolettivat kortin nyt odotan uutta korttia, tietokoneessani pitäisi olla tosi hyvä viruksentorjunta. Mihinkään ei voi luottaa.
    Milla