DNA:lla on paras verkko

Hei.

Minulla on teidän liittymä käytössä huhtikuusta 2016, eli kohta jo lähes kolme vuotta ja neljäs alkaa huhtikuun lopussa, mutta toiseen en vaihda.

On ollut Elisaa. On ollut Teliaa. Mutta vain yksi toimii kaikkein parhaiten.

Se on tämä DNA.

Kiitos siitä ja pitäkää verkkonne samalla tasolla!

Täältä tyytyväinen DNA Jämpti -asiakas mukavaan tarjoushintaan!

Kommentit

 • Kiitos palautteestasi ja aktiivisesta osallistumisesta keskusteluun täällä tukisivustolla! 😀 Mahtava kuulla, että verkko on toiminut hyvin ja olet ollut jo monen vuoden ajan tyytyväinen DNA-asiakas. Pidämme vastaisuudessakin huolen verkon toimivuudesta ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluidemme luotettavuutta.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Edelleen DNA käytössä. Sain lauantaina parasta palvelua teiltä. Edelleen kehun teitä kaikille, koska teissä on parhaan operaattorin voimaa. Minulla olisi ollut loppumassa Jämpti-liittymän Etudiili tammikuun alussa ja siirsin Elisalle. Saman tien teiltä tuli tyytyväisyyspuhelu, josta jäi hyvä mieli, ja 6,90 euron hinnalla olen toki teillä edelleen tammikuun vielä edempänä. 12,90 eurolla olisi ollut Jämptin normaalihinta ja vaikuttaa siltä, etten Elisalle sitten siirrykään.

  Lähetin teille lauantaina sähköpostia päättyvästä sopparista, ja parissa tunnissa teiltä jo soitettiin, ja Etudiili-sopparia jatkettiin tammikuulle 2021. Tämän johdosta olen myös DNA Asiakas 2020. Olen kehunut jopa soittajalle DNA:n hyvää palvelua niin puhelimitsi, sähköpostitse, myymälöissä ja missä ikinä. Pois en lähde, jos hinnasta sovitaan, ja mehän sovittiin. Elisan kortti lentää roskiin lähipäivinä.

  Kiitoksia DNA:lle, te edustatte Suomen parasta operaattoria.
  Asiakas 1M


 • Myös verkon toimivuuteen olen tyytyväinen.

  Keskellä ei mitään täydellinen 4G, suoratoisto 320K-laadulla musiikille ongelmitta, ilman pienintäkään tarvetta välimuistille. 1 Mbps -liittymä, paras tarjoushinta, määräaikainen 12 kk hintatakuu. Tyytyväinen olen ja lähden toisenkin kerran retkelle DNA-liittymä takataskussa. Kiitoksia DNA:lle mahtavasta verkosta!

  Toiseen en vaihda, tyytyväinen Asiakas 1M.
  Asiakas 1M

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.