Siirry uusimpaan kommenttiin

DNAlle, tuokaa VoIP korvaamaan DNA-lankapuhelin!

Kun olette korvaamassa kupariverkon muilla tekniikoilla:
https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet?type=stt2&id=69910163&scrollTo=8Pgo5L0JIrwv&returnUrl=https%3A%2F%2Fcorporate.dna.fi%2Fuutishuone%3FscrollTo%3D8Pgo5L0JIrwv

ja lopetatte samalla mm. vanhuksilta lankapuhelinliittymät niin voisitte tuoda tilalle nykyaikaisen lankaliittymän, nimittäin VoIP-liittymän. Se muistuttaa käytöltään lankapuhelinliittymää mutta tekniikka on eri koska siinä puhe kulkee netin kautta.

Monilla pienillä kilpailevilla operaattoreilla on jo VoIP-liittymiä. Mm. Finnettiin kuuluvilla operaattoreilla on VoIP-liittymiä. Lisäksi jos tuo teidän VoIP olisi saatavilla koko maassa niin aina parempi.
Kaikki ei halua käyttää 24/7 kännykkää, tai käyttää kännykkää lainkaan ja VoIP olisi oiva lisä puhelinliittymävalikoimaanne.

Kommentit

 • Hei Jari,

  Kiitos palautteestasi, välitetään tämä eteenpäin!
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • lisätäkseen ehdotukseen:
  voip myös matkapuhelinumerolla (numeronsiirrot) ja tekstiviesteillä.
  lasselusse
 • Kannatetaan! Olisi mukava jos isompi operaattori tosissaan kokeilisi tätä markkinaa Suomessa. Tosissaan tarkoittaisi, että tuotteesta tehtäisiin kuluttajalle järkevä vaihtoehto/lisäpalvelu ja sitä yritettäisiin myydä oikeasti. Tämä on se aspekti, joka on lähes kaikilta operaattoreilta mielestäni puuttunut heidän kuluttaja- VoIP-kokeiluissaan. Ominaisuuksia jotka mielestäni olisivat tärkeitä: kilpailukykyinen kk-hinnoittelu, minuuttihinnoittelu/järkevät puhepaketit (sisältäen puhelut kiinteään ja matkapuhelinverkkoon), normaali TLA-numerointi ja/tai matkapuhelinverkon numerointi ja saumaton toiminta molempien kanssa (ja siis nimenomaan ei mitään 075/029/jne. -numerointia, näihin kukaan ei halua soittaa), BYOD (bring your own device) olisi myös mukava lisä. Useassa Euroopan maassa on esim. laajakaistan yhteydessä saatavilla tällainen palvelu, ja hinnat ovat yleensä hyvin kohtuullisia ja mikä parasta puheluiden äänenlaatu huomattavasti parempi (usein HD-ääni) ja stabiilimpi kuin mitä mobiilipuhelut usein.
  Tomi

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.