Apua Ukrainan sodasta kärsiville

Ottakaa Elisasta mallia ja auttakaa Ukrainan sodan viattomia ja pakolaisia lahjoittamalla rahaa ja Suomeen saapuville ukrainalaispakolaisille Prepaid-liittymiä jotta voivat pitää yhteyttä läheisiinsä!

https://elisa.fi/tukea-ukrainalle/


Kommentit

 • PS. itse olen jo lahjoittanut yhteensä 40 euroa kirkon ulkomaan avulle, eli 20 euroa tekstiviestin kautta ja 20 euroa lipaskeräyksen kautta, sekä myös SPR:n kautta 50 euroa.
 • Hei!

  DNA haluaa auttaa ukrainalaisia hyväntekeväisyysyhteistyön avulla ja olemme tehneet 50 000 euron lahjoituksen Unicefin, SPR:n ja Pelastakaa Lapset ry:n Ukraina-työhön.

  Olemme myös lahjoittaneet prepaid-liittymiä ja mokkuloita Suomeen tuleville pakolaisille.

  Lisäksi DNA:n matkapuhelinliittymistä Ukrainaan tehtävät puhelut ovat olleet maksuttomia torstaista 24.2.2022 alkaen, ja DNA:n liittymien roaming-käyttö Ukrainassa on asiakkaalle maksutonta, eli puhelut, tekstiviestit ja netin käyttö Ukrainassa jätetään laskuttamatta. Maksuttomuus koskee puheluita ja viestejä normaalihintaisiin numeroihin niin kuluttajien kuin yritysten matkapuhelinliittymistä.

  Haluamme tarjota kaikille ihmisille mahdollisuuden katsoa laajaa ja monipuolista uutistarjontaa kansainvälisen tilanteen takia mahdollisimman helposti, joten olemme avanneet kansainvälisiä uutiskanavia maksuttomaan katseluun: https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=520&scrollTo=hc1WEqJjEkTA&returnUrl=https%3A%2F%2Fcorporate.dna.fi%2Fasiakastiedotteet%3FscrollTo%3Dhc1WEqJjEkTA.

  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Todella hienoa, kiitos paljon että autatte! 😀
 • Nyt löytyy myös sivuiltamme tietoa esim. siitä miten voi halutessaan itse olla avuksi: https://corporate.dna.fi/dna-tukee-ukrainaa
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei! Mistä saa niitä prepaid-liittymiä ja mokkuloita Suomeen tuleville pakolaisille?
 • Prepaid-liittymiä on mahdollista saada eri hyväntekeväisyysjärjestöjen ja yhdistysten kautta. Jos omalla alueella toimivan järjestön tai yhdistyksen kautta ei ole näitä saatavilla, niin heitä voi pyytää laittamaan avustuspyynnön osoitteeseen palvelu@dna.fi, niin saamme nämä sitä kautta eteenpäin.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Kannattaa suosiolla vaihtaa operia noilla ei radiokanavat kuulu. Muistakaa että, radiokanavien lopetus on taloyhtiölle irtisanomisperuste DNA palvelulle. Ei perisoalvelua pelkällä tiedotteella lopeteta. Ottakaa puheeksi tulevissa yhtiökokouksissa.
  Sonetti

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.