DNA:n asiakaspalvelu pääsiäisenä 2022

Torstain 14.4.2022 klo 18 ja tiistain 19.4.2022 klo 8 välisenä aikana palvelemme ainoastaan seuraavissa asioissa:
  • PUK-kooditiedustelut
  • Ilmoitus kadonneesta SIM-kortista tai mobiilivarmenteen sulku
  • Häiriöilmoitus DNA:n liittymistä tai palveluista
Muilta osin DNA:n asiakaspalvelu on suljettuna. Pääsiäisenä voit hallita ja muokata palveluitasi verkkopalvelussamme dna.fi ja Oma DNA -sovelluksen kautta.

Hyödyllisiä linkkejä

DNA:n asiakaspalvelu
puh. 044 144 044

Vika- ja katveilmoitukset
Palveluajat: 24h/vrk
p. 0800 300 500 (maksuton kaikista liittymistä kotimaassa)
Ulkomailta soitettaessa +358 800 300 500

Hyvää pääsiäistä!
DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.