DNA sähköpostiosoite

DNA:n e-mail osoite

Millä osoitteella DNA:lle voi lähettää sähköpostia? Kysymys mahdollisesta huijausviestistä.

Kommentit

• Hei Hannu! Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite on palvelu@dna.fi.
    Sähköpostien käsittelyssä on tällä hetkellä hieman ruuhkaa, joten odottele rauhassa vastausta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei ostin juuri dna super prepaid. Mutta sille ei voi soittaa.
    Niina
  • Hei Niina! Kysyihän puhelin sim-kortin PIN-koodia, kun asetit sim-kortin paikoilleen? Kunhan tuo on syötetty, niin liittymä aktivoituu samalla kun soitat ensimmäisen puhelun, lähetät tekstiviestin tai käytät dataa. Jos soittaminen ei onnistu, niin kuuluuko linjalta jokin virheilmoitus?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ei kysynyt pin-koodia. Yritin uudestaankin muttei edelleenkään kysy pin-koodia.
    Niina
  • Pystytkö kokeilemaan sim-korttia toiseen laitteeseen? Jos et, tai jos sim-kortti ei edelleenkään kysy pin-koodia, suosittelen asioimaan liikkeessä josta sim-kortti on ostettu, tai DNA Kaupassa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Laitoin kortin toiseen puhelimeen ja syötin pin-koodin. Kortilla ei voi soittaa, kuuluu että puhelut valitsemaasi numeroon on estetty (kun yritän soittaa ihan normi kännykkä numeroon).
    Niina