DNA:n EPG

Minkähän sortin pyöräilystä on kyse?

Kommentit

• Eikös tuo ole sitä ratapyöräilyä?
    Tuossahan ne ajvat rataa ympäri.

Kari
  • DNA voisi vihdoin laittaa EPG:nsä kuntoon ja antaa sille EPG vastaavalle potkut, kun ei pysty hommaansa hoitamaan.
    PW
  • Snookeria

PW
  • Miten tässä tallennat ohjelmia kun mitään infoa ei ole ja jos on, se on väärä ohjelma. Dna, mikä siinä nyt maksaa hoitaa tää homma kerralla kondikseen?
    Nn
  • EPG-ongelma ei ole yksin DNA:lla. Katselin juuri Digitan antenniverkon Eurosport 1 -kanavalta tennistä. EPG:n mukaan 2-kanavallakin on tennistä, mutta kuvassa kyllä painelevat vauhdikkaasti fillareilla. Eurosportin nettisivut ja playeri tietävät kyllä paremmin.
    Papparainen