DNA:n F-Securen turvapaketti valittaa jonkin palikan puuttumisesta.

Asensin maaliskuussa Mac:iini macOS Catalina ohjelmapaketin päivityksen. Samassa yhteydessä DNA:n kautta ostamani F-Securen turvapaketti alkoi valittaa jonkin ohjelmapalikkansa puuttumisesta. Koska en löytänyt DNA:lta ratkaisua, otin yhteyttä F-Secureen. Heidän kauttaa koneelleni asentui F-Securen ilmainen kokeiluversio ja Mac:ni turvapaketti lopetti valituksen puutteellisista osista. Tänään tuon ilmaisen kokeiluversion ilmaisuus loppui ja Mac:ini valittaa jälleen F-securen puuttuvasta osasta. Eikö DNA:n ja F-Securen pitäisi selvittää keskenään ongelma, koska minulla on DNA:n kautta ostettu F-Securen turvapaketti, jonka pitäisi toimia koneellaani. Olen hoitanut turvapaketin maksut normaalisti DNA:lle, joten toivon ratkaisua ongelmaan!

Kommentit

• Hei Maisa! Voisit kokeilla siinä tapauksessa poistaa DNA Turvapaketin koneelta ja asentaa uuden DNA Minun palveluni -sivuston kautta: https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Saan koneeltani viestin "Järjestelmässä jo oleva ohjelmisto yritti ladata järjestelmälaajennuksen, jonka on allekirjoittanut Wacom Technology Corp., ja joka ei ole yhteensopiva tulevan macOS-version kanssa. Saat tukea ottamalla yhteyttä kehittäjään" Onko teillä jokin ratkaisu asiaan? Jouduin asentamaan Wacomin ohjelman (piirtopöytä) uudelleen päivittäessäni Mac-ohjelmistoni Catalinaan. Nyt näemmä F-Secure ei tunnista sitä.
    F-Secure-ohjelma kyllä ilmoitti ennen viimeistä asennusvaihetta, että tietokoneeni on Virus-suojattu.
    Maisa