DNA:n kaapeli-tv-verkon päivitys Tampereella ja ympäristökunnissa

DNA:n kaapeli-tv-verkossa Tampereella ja sen ympäristökunnissa tehdään teknisiä muutoksia tiistain ja keskiviikon 29.-30.10. välisenä yönä klo 00-06.

Tämän takia television tai digiboksin kanavahaku voi olla tarpeellista tehdä uudelleen mikäli kanavat eivät lähde näkymään aamulla muutostöiden päätyttyä. Mikäli pelkkä kanavien uudelleen haku ei auta, niin siinä tapauksessa myös tehdasasetusten palautus on hyvä tehdä ja tämän jälkeen vielä kertaalleen uusi kanavahaku.
  • Tehdasasetusten palautusta tehtäessä on hyvä huomioida, että se vaikuttaa laitteen kaikkiin asetuksiiin mukaan lukien ohjelmien ajastukset, kielivalinnat, omat kanavalistat ja muut henkilökohtaiset asetukset
  • Mikäli teet tehdasasetusten palautuksen televisiolle, niin myös näytön kalibrointi sekä muut kuva- ja ääniasetukset palautuvat siihen tilaan kun ne ovat olleet televisiota ensimmäistä kertaa käyttöön ottaessa.
Asiakaspalvelustamme on aina mahdollista tilata maksullinen asentajakäynti mikäli tarvitset apua asian suhteen.

Tämä muutos koskee siis pelkästään Tamperetta ja sen ympäristökuntiaNokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski, Akaa, Orivesi ja Pälkäne.

Muutos ei koske muun Suomen kaapeliverkkoa.

Muutoksen yhteydessä katsottavaksi tulee myös kaksi uutta vapaasti katsottavaa teräväpiirtokanavaa FOX HD ja National Geographic HD.

Peruskanavien kanavapaikat eivät vaihdu. Maksukanavien uudet kanavapaikat löydät täältä.

Muutos ei vaikuta olemassa oleviin tilauksiin eikä niiden laskutukseen. Palvelemme Elmolta DNA:lle siirtyneitä asiakkaita kaikissa asiakaspalvelukanavissamme.

Muutoksen taustalla on Elmon (ent. Tampereen Puhelin) ja DNA:n välinen liiketoimintakauppa, jossa mm. Elmon kaapeliverkko ja kaapeliverkon asiakkuudet siirtyivät DNA:lle 31.5.2019.
DNA Ilkka palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö