DNA:n kuuluvuus Espoossa

Miksi juhannuksesta lähtien DNA:lla on ollut käytännössä nollakuuluvuus (sekä data että puhe) Espoon Sinimäentiellä, Mankkaalla? Asiakaspalvelusta ei saa mitään informaatiota milloin vikaa ollaan korjaamassa.

Kommentit

 • Hei Jarmo!

  Ikävä kyllä tarkempaa aikataulua ei tässä vaiheessa ole vielä antaa. Pahoittelut koituneesta haitasta!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Dna normi vastaus,pahoitellaan ja pahoitellaan,koituneesta haitasta.
  Laskua kyllä tungetaan asiakkaalle,vaikka liittymät olisivat
  pimeenä kuukausi tolkulla.
 • Alueelta on siis poistettu yksi tukiasema kokonaan käytöstä juhannuksen aikoihin ja tämänhetkisen arvion mukaan korvaava tukiasema saadaan toimintaan marraskuussa, jonka jälkeen verkon toiminnan pitäisi palautua normaaliksi. Pahoittelut pitkästä viiveestä ja heikosta tiedottamisesta tämän suhteen!
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hienoa että asiaan tuli vihdoinkin vastaus. Vaihdoimme operaattoria.

  Toivottavasti tämä toimii myös varoittavana esimerkkinä muille potentiaalisille yritysasiakkaille DNA:n toimintafilosofiasta, jossa asiakas voidaan jättää täysin vaille palvelua lähes puoleksi vuodeksi (oman, luultavasti optimistisen arvion mukaan).

  Silkasta teknisestä uteliaisuudesta olisi mielenkiintoista tietää, miksei uutta tukiasemaa rakennettu ennen vanhan purkamista.
  Jarmo Väisänen
 • Kyseessä on siis yllättäen tukiasemaan tullut vika minkä vuoksi tämä on jouduttu kokonaan ottamaan pois käytöstä. Toki jos kyseessä olisi ollut suunniteltu verkon huoltotyö tms. niin asia olisi hoidettu niin, ettei siitä aiheutuisi näin pitkää häiriötä palveluiden toimivuuteen.
  DNA Hanna palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.