Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA:n kuuluvuuskartta

DNA:n kuuluvuuskartta on tipahtanut kyydistä kokonaan. Siellä ei näy 5G:tä ja 4G:n eri taajuudetkin loistavat poissaolollaan

Kartalla on myös VHF-verkon lähettimet , vaikka ymmärtääkseni niitä on jo sammuteltu , vai onko vielä jossakin käytössä???

Kuuluvuuskartta

Saisitteko kartan ajantasalle??

Kommentit

 • No hupsista. Huomasinpa , että löytyy myös uudempi kartta eri osoitteesta.

  https://www.dna.fi/kuuluvuuskartta

  Mitäköhän järkeä on pitää useampaa karttaa käytettävissä???
 • Hei Veikko!

  Mitä kautta olit siis päätynyt tuolle ensimmäisenä mainitsemallesi kuuluvuuskartta sivustolle? Jälkimmäinen osoite ja kartta ovat siis ajantasalla olevia.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • @DNA Hanna

  Kirjanmerkkinä minulla on tuo vanha selaimessa. Jos se vanha kartta ei ole enää käytössä , niin laittakaa siihen osoitteeseen uudelleenohjaus uudempaan tai poistakaa se sivu palvelimelta kokonaan.

  Mites muuten tuon VHF-verkon tilanne on? Lupasitte sulkea sen kokonaan viimeistään heinäkuuhun mennessä. Onko suljettu jo kokonaan??
 • Sivuiltamme tuonne vanhaan karttaan ei tosiaan pitäisi päätyä mitenkään, mutta se näyttäisi edelleen olevan käytössä jos osoite on esim. selaimen muistissa. Välitän eteenpäin pyynnön sivuston poistamisesta tai uudelleen ohjauksesta nykyiselle sivustolle.

  VHF-verkko sammutetaan tosiaan viimeistään heinäkuussa 2020, tällä hetkellä tilanteesta ei ole uutta tiedotettavaa.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Ok.

  Tuohon uuteen kuuluvuuskarttaan tulisi kyllä saada eri 4G-taajuuksien ja nopeuksien erottelu kuten kilpailijoillakin on. Nyt sillä kartalla ei tee oikein mitään 4G:n osalta , kun käytännössä koko maa on yhtä väriä. No tolppien nopeudet kyllä vaihtelevat eri CA-combojen mukaan ainakin ja sen tulisi kartassa näkyä.
 • yle areena tuli verkko on epävakaa virhe koodi -21
 • saisiko mastot näkyviin kuuluvuuskarttaan, niin voisi tähdätä suuntaavan antennin oikeaan suuntaan?
  Kalle
 • Hei Kalle, mastojen sijainteja emme valitettavasti voi luovuttaa. Saat kuitenkin asiakaspalvelusta p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta suuntauksen osoitteestasi lähimpään tukiasemaan
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Millonkohan kuuluvuuskartta päivittyy on nyt n. 2kk myöhässä.
  Japu

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.