Dna:n laskutusta.

Onko aikuisten oikeasti niin että Dna voi laskuttaa asiakasta 2vuotta niin että asiakas ei käytä mitään dna:n palvelua?

Kommentit

 • Hei Esko!

  Otathan yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme niin päästään selvittämään tilannetta sitä kautta!

  www.dna.fi/yhteystiedot


  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • No mikähän on sitten halvin tapa olla yhteydessä Dna: n asiakaspalveluun?
 • Meillä on lasku maksettu e-laskuna. Nyt tuli 5.8.2021 päivätty lasku postissa paperisena, ja siinä on veloitus paperilaskun lähetyksestä 3,90 euroa. Katsoin verkkopankista sinne tulleita laskuja e-laskuista, ja niissä on myös veloitus paperilaskun lähetyksestä 3,90 euroa/lasku, näistä ei ole posti mitään paperilaskuja tuonut. Laskut on verkkopankissa veloitettu eikä niitä ole tullut seurattua ennen kuin nyt. Mikä juttu tällainen on ?
  Pate
 • Hei Pate!

  Samaa laskua ei pystytä toimittamaan sekä paperiversiona että e-laskuna, eikä e-laskulle pitäisi tulla veloituksia paperilaskusta. Jos laskujen kanssa on epäselvyyttä tai epäilet virhettä laskutuksessa, olethan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme .
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Olen ollut asiakaspalveluun yhteydessä, mutta yleinen vastaus on "en nyt pääse tätä katsomaan tästä", siis olen vain töissä täällä, eli käännetään asia jonnekin muualle kuten tässäkin. Asia on kuten olen kertonut. Olisiko joku paikka, mihin tuon e-laskun voi lähettää katsottavaksi (sähköposti tms.) ja sitten se, miksi nyt posti toikin paperilaskun ?
  Pate
 • Pahoittelut, mikäli asia jostain syystä on aiemmin jäänyt asiakaspalvelussa hoitamatta. Asiakaspalvelu on kuitenkin oikea paikka laskuepäselvyyden selvittämiseen ja palveluneuvojamme pääsevät tarkistamaan niin laskujen toimitustavan kuin laskujen sisällönkin. Olethan siis tässä tapauksessa uudemman kerran yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli et halua olla puhelimitse yhteydessä, auttaa chat aiemmin antamani linkin takana ja viestiä voit laittaa myös Oma DNA -sovelluksen kautta.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Halun tietää mitävarten laskuni poikkeaa niin paljon totutusta normaali 19,90 nyt jotain muuta, haluan laskuni eriteltyä mistä johtuu ylisuuri lasku en maksa ennen kuun saan erittelyn.
  Mauri Kuivainen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.