DNAn netin rajoitteet

Koitan pelata peliä nimeltään Warframe, ja valittaa strict natista, uusi call of duty warzone myös valittaa siitä, mutta ei mikään muu peli, mutta warzone mua ei kiinnosta justiinsa, vaan Warframe,

Minulla on oma reititin minkä ostin mokkulan sijaan, olen avannut kaikki portit siihen peliin, UPnP, DMZ, ja olen koittanut julkinen.dna.fi sekä data.dna.fi mutta ei apua vieläkin strict nat.
Liridon Ibisi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Käytäthän mokkulassa datakäyttöön tarkoitettua liittymää? Puhelinliittymissä IP osoite on jo verkosta käsin NAT eli osoitteenmuunnoksen takana, jolloin asetuksien vaihtaminen laitteessa ei muuta tilannetta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyllä käytän datakäyttöön tarkoitettua liittymää, jossa viestit ja soitot on poistettu käytöstä, liittymä on 4g perusnetti 21mbps, vanha sopimus kaukaa sitten.
    Liridon Ibisi
  • Olethan tarkistanut että pelin käyttämät portit on dna:lla avoimia, jostain löytyy lista, olikohan 500 auki ja 1024 portista eteenpäin auki.

Kovasti viittaisi ongelma kuitenkin asetuksiin, palomuurit reitittimestä ja tietokoneesta pois päältä? Erikseen koittanut dmz ja porttiohjauksia, ei välttämättä toimi yhtäaikaa. Dmz pitäisi aukasta kaikki portit kerralla.

Erillisellä mokkulalla olisi helpoin koittaa, kun sillon saisi kone suoraan julkisen ip:n testaamillasi apn:illa.

Voisko IPv6 vaikuttaa? Testaus sen kanssa ja ilman.
    Sami
  • Reitittimen oma palomuuri on käytössä, olen sekä ilman dmz ja dmzn kanssa koittanut sekä ilman ipv6. Olen myös varmuuden vuoksi avannut windowsin omaan palomuuriin kyseiset portit, mutta peli valittaa strict natista.
    Liridon Ibisi