DNA:n nimipalvelin lähettää paketteja, modeemi parkuu hälytyksiä?

Minkähän takia modeemini B715s-23c varoitusloki on pullollaan tällaisia?

"Detect UDP port scan attack, scan packet from 62.241.198.245"

Käytän Googlen nimipalvelimia, kutsumattomat saapuvat paketit tulevat ilmeisesti DNA:n DNS-palvelimelta? Miksi se haluaa jutella kanssani?

Kyllä, modeemin päivitykset ovat kunnossa. BIOS:in päivitykset on kunnossa. Prossun mikrokoodi on ajan tasalla. Laitteistoajurien päivitykset ovat kunnossa. Wiondowsin päivitykset ovat kunnossa. KIS 2019 päivitykset ovat kunnossa.

Ei, en aio käynnistää modeemiani uudelleen. Lopettakaa se ovien kolkuttelu!
Vesa Juusola Ilmoita asiaton sisältö