Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA:n nimissä roskapostia? "Welho-sähköpostisi jäädytetään"

Sain juuri liitteen mukaisen varoituksen sähköpostitse, kyseessähän on varmasti roskaposti, eikä linkkejä kannata klikkailla. Suhteellisen vakuuttavan oloinen, mutta tuo asia, "roskapostikiintiön poistamisesta" ja viestin kielikin on harvinaisen epäillyttävää.

Tiedoksi ja saroitukseksi muillekin. En ole tällaista ennen saanut.
Markku Kangas Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.