DNA:n nimissä roskapostia? "Welho-sähköpostisi jäädytetään"

Sain juuri liitteen mukaisen varoituksen sähköpostitse, kyseessähän on varmasti roskaposti, eikä linkkejä kannata klikkailla. Suhteellisen vakuuttavan oloinen, mutta tuo asia, "roskapostikiintiön poistamisesta" ja viestin kielikin on harvinaisen epäillyttävää.

Tiedoksi ja saroitukseksi muillekin. En ole tällaista ennen saanut.
Markku Kangas

Kommentit

• Mulle tuli tuo kanssa, tumppasin samantien roskiin! Kehno koijausyritys - ei kannata noteerata.
    Teuvo Harinen
  • Joo, roskiin meni mullakin...
    Markku Kangas
  • Roskiin meni minullakin (tuli eilen). Toivottavasti kukaan ei linkkiä ole klikannut.
    PW
  • Hei! Kiitos ilmoituksesta ja tarkkasilmäisyydestänne. Tämä on tosiaankin huijausyritys, joten linkkejä ei kannata mennä klikkailemaan.