DNA:n nopeusmittaus ei toimi

DNA:n nopeusmittaus ei toimi. Sama tiölanne https://www.speedtest.net/ sivulla.
Onko sivuston tekijä lopettanut toimintansa?
PW

Kommentit

• Täällä päässä https://www.speedtest.net/ näyttäisi toimivan normaalisti, mutta meidän sivuilla https://www.dna.fi/nopeustesti oleva testi ei tosiaan näyttäisi lähtevän pyörimään tällä hetkellä. Laitetaan tämä selvitykseen, kiitos ilmoituksestasi!
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • https://www.speedtest.net/ kertoo Find optimal server, mutta valintoja ei ole. Lähti toimimaan ja valitsi RETIN yhteyden. Sen jälkeen tuli muitakin valintoja tarjolle, mutta ei DNA:ta. Aikaisemmin on suoraan tarjonnut serverivalinnan.
    PW
  • Jep,jep,ei toimi speedtest.net nopeustesti.
    BQ24