Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA:n sähköpostipalvelin panttaa posteja

Minulla on DNA:n kaapelimodemiin wlanilla kytkettyjä valvontakameroita, jotka lähettävät kuvia gmailin sähköpostiin DNA:n sähköpostipalvelimen smtp.dnainternet.net kautta. Kuvien lähettämisen ja niiden saapumisen välillä voi olla jopa 10 tunnin viive.  Mikä sähköpostipalvelinta riivaa; tuollainen viive ei ole ollenkaan hyväksyttävä.

Muualta tulevat postit tulevat lähes viiveettä

Kommentit

 • Hei Jouni!

  Lähtevän postin palvelimella on rajoituksia viestien määrässä. Lähetettyjen viestien määrä on 100 kpl tunnissa yhdestä IP-osoitteesta tai autentikoidulla käyttäjällä 100 kpl tunnissa yhdeltä lähettäjältä. Viestien määrä lasketaan vastaanottajien perusteella.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • mikset käytä googlen omaa eli smtp.gmail.com
 • En käytä, ,koska pitää käyttää lähettävän ( DNA) operaattorin sähköpostipalvelinta. Jos laitan gmailin palvelimen asetuksiin, tulee herja : "envelope from address XXXXX not accepted by the server
 • sinun pitää tunnistautua gmail tiedoillasi niin ei valita , gmailissa ei ole rajoitteita ja toimii myös ulkomailla.
 • Empä keksinyt, miten kameran asetuksiin saan laitettua "gmail-tietoni", mitä ne sitten ovatkin.
 • Viimeisen 20 tunnin aikana valvontakamerani olivat lähettäneen 53 sähköpostia gmailin postilaatikkooni. Siis tuo 100 kpl:een rajoitus ei lähimäinkaan ylittynyt ja silti posteissa oli välillä monien tuntien viime. Joskus tuo 100 kpl/h on kyllä ylittynyt, mutta siitä on aikaa.

  Pitäisiköhän DNA:n tarkistaa ja säätää sähköpostipalvelimensa uudestaan ?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.