DNA:n sähköpostipalvelin panttaa posteja

Minulla on DNA:n kaapelimodemiin wlanilla kytkettyjä valvontakameroita, jotka lähettävät kuvia gmailin sähköpostiin DNA:n sähköpostipalvelimen smtp.dnainternet.net kautta. Kuvien lähettämisen ja niiden saapumisen välillä voi olla jopa 10 tunnin viive.  Mikä sähköpostipalvelinta riivaa; tuollainen viive ei ole ollenkaan hyväksyttävä.

Muualta tulevat postit tulevat lähes viiveettä
Jouni Mikkonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jouni!

Lähtevän postin palvelimella on rajoituksia viestien määrässä. Lähetettyjen viestien määrä on 100 kpl tunnissa yhdestä IP-osoitteesta tai autentikoidulla käyttäjällä 100 kpl tunnissa yhdeltä lähettäjältä. Viestien määrä lasketaan vastaanottajien perusteella.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • mikset käytä googlen omaa eli smtp.gmail.com
    Tuomas Raatikainen
  • En käytä, ,koska pitää käyttää lähettävän ( DNA) operaattorin sähköpostipalvelinta. Jos laitan gmailin palvelimen asetuksiin, tulee herja : "envelope from address XXXXX not accepted by the server
    Jouni Mikkonen
  • sinun pitää tunnistautua gmail tiedoillasi niin ei valita , gmailissa ei ole rajoitteita ja toimii myös ulkomailla.
    Tuomas Raatikainen
  • Empä keksinyt, miten kameran asetuksiin saan laitettua "gmail-tietoni", mitä ne sitten ovatkin.
    Jouni Mikkonen
  • Viimeisen 20 tunnin aikana valvontakamerani olivat lähettäneen 53 sähköpostia gmailin postilaatikkooni. Siis tuo 100 kpl:een rajoitus ei lähimäinkaan ylittynyt ja silti posteissa oli välillä monien tuntien viime. Joskus tuo 100 kpl/h on kyllä ylittynyt, mutta siitä on aikaa.

Pitäisiköhän DNA:n tarkistaa ja säätää sähköpostipalvelimensa uudestaan ?
    Jouni Mikkonen