Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA:n tiedote "Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuden käyttö edellyttää rekisteröintiä"

Kyseisessä tiedotteessa todetaan, että tiedotteen saajan huoneisto ei ole rekisteröitynyt taloyhtiölaajakaistan käyttäjäksi. Taloyhtiön asukkaat eivät yleisesti edes tiedä taloyhtiölaajakaistapalvelunsa siirtyneen DNA:lle. Taloyhtiölaajakaistapalvelu on alun perin hankittu toiselta palvelutuottajalta eikä palvelun siirrosta DNA:lle ole tullut ilmoitusta DNA:lta eikä palvelun aiemmalta tuottajalta. DNA:n tiedotteen mukaisessa rekisteröitymisprosessissa on siirryttävä verkkopankkiin ja maksettava lasku, vaikka lasku muodostuisi nolla-summaiseksi. Moitin perin juurin huonoa tiedottamista sekä pyydän lisätietoja rekisteröitymisen perusteista.

Kommentit

 • Hei MN!

  Pahoittelut, mikli palveluiden muutoksista tiedottaminen on ollut heikonlaista, eikä tieto ole tavoittanut sinua. Mikäli kyse on vanhasta Elmon asiakkuudesta, on yhteyden rekisteröinnistä tiedotettu suoraan asiakkaille lähetetyillä kirjeillä heinä-elokuun aikana ja lopuille asiakkaille kirjeet toimitetaan myöhemmin tässä kuussa. Yrityskaupasta itsestään on tiedotettu laajemmin vuoden 2019 aikana.

  Laajakaistapalvelun rekisteröinti on välttämätöntä, jotta laajakaistayhteys voidaan yksilöidä Viestintäviraston vaatimusten mukaisesti. Rekisteröinnin ansiosta pystymme auttamaan vikatilanteissa sekä tiedottamaan häiriöistä ja tietoturvaloukkauksista suoraan oikealle henkilölle mahdollisimman nopeasti.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • olen as.oy naapurilähiön asukas (xxxxx) mihin rekisteriin tietoni täytyy kuitata käyttäjänä. teidän sivustolta en löytänyt tämmöistä kohtaa?
 • Hei Lea!

  Huomioithan, että DNA Tuki -sivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

  Voit aktivoida taloyhtiölaajakaistan osoitteessa https://kauppa4.dna.fi/taloyhtiolaajakaista

  DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.