DNA:n TV-Hubi vuoden turhakkeeksi.

Ei enää ehdi tämän vuoden turhakkeeksi, mutta ensi vuoden turhakkeeksi ehtii ehdottaa. Itse kävin ehdottamassa:
https://suomenluonto.fi/uutiset/ehdota-vuoden-turhaketta-2018/

Tämä laite kun ei käy lainkaan sen käyttötarkoitukseensa.

Turhake myös luontoarvojensa takia koska laitteella ei ole lainkaan mitään huoltoa. Huoltoon palautetut hubit kuulemma  murskataan (liike sanoi). Mullakin jo neljäs hubi menossa ja ties kuinka mones virtalähde jo. Ehti tulla melkoinen kasa romumurskaa 24 kuukauden sopimuskauden aikana.
Ulla Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Aivan oikea meriitti olisi tosiaanki - turhake.
    Ranen veli
  • DNA HuvitusHubi turhake ilmanmuuta ja muut ilman..
    Osta paskaa paketissa,saat 36 KK kaupanpäälle
    Tombstone
  • Näin se kyllä on, täysin beta versio koko laite. Meilläkin käytössä pari kertaa kuukaudessa ja aina kun avaan Hubi - taas pukkaa päivitystä. Toisaalta DNA Wbox HD2 on ollut ainoa pätevä laite jo kohta yli 6 vuotta.

Pienen 5v huollon jälkeen (konkat) boxi pelittää edelleen hyvin, ei ole tullut mitään päivityksiäkään mutta eihän toimivalle laitteelle tarvitsekkaan tulla. DNA TV Hubilla on vielä pitkä matka samaan laitetasoon. No, pääsenpä loppukesästä siitä eroon.

Vellu
  • On muuten niin helvetin huono laite. 300€ kalliimpi kuin chromecast vaikka ei ole lähelläkkään niin hyvä. Urheilua kun ei pysty edes katsomaan ilman pätkimistä. Ihmekään kun antoivat Powerilla ilmaiseksi.
    joo o
  • Powerilta se kannattaa hankkia - lupaavat 100 %:n tyytyväisyyden 😀