Dnatv ääni puhelimeen

Ääni puutuu Dnatvstä huawei P10 Lite puhelimesta. Onko tietoa mihin se on hävinnyt?
Kari Savolainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Kari, onko vika vain DNA TV -sovelluksessa vai myös esim. Youtubessa? Jos ongelma on kaikissa sovelluksissa niin olet voinut vahingossa pudottaa puhelimen mediaäänet nollaan ja näiden nostaminen onnistuu joko mediaa pyöritettässä tai avaamalla laajennetun äänenvoimakkuuden säädön