DnaTv Hubi

Miksi osassa minun tallenteista näkyy vaan DNAn logo ja osassa näkyy kyseisen ohjelman kuva? Myös tämä jossa näkyy vaan DNA:n logo ei pysy tallenus sääntö..
MacGyver Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Menikö bitti poikittain vai loppuiko budjetti?
  Ilmaisjakelukanavien HD-tason tallenukset pilvessänne toistuvat nyt kuraisella 480p tarkkuudella.
  Milloin saatte korjattua viat?

  Hillosimo
 • Hei, DNA TV:ssä oli viikonlopun aikana ongelmia esim. kirjautumisessa mutta tämä saatiin korjattua lauantain aikana, vieläkö vika on ajankohtainen?
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Edelleen tallenukset kuten Kova Laki sarjat niissä on pelkka musta ruutu ja DNAtv logo näkyy valikossa vaan. ITse tallennus toimii normaalisti
  MacGyver
 • Onkohan mitään tieto koska Hubin uuteen DNA TV versioon tulee tuki kovalevylle? Puolivuotta kovalevy ollut jo poissa käytössä ja kuitenkin sekin aikanaan mukaan kaupattiin ja kk-erät siitäkin pitää maksaa, vaikka sen vain pölytyy hyllyllä.
  JK
 • @JK
  Sun ei ois kannattanut päivittää uuteen DNA-TV -versioon. Mulla itellä edelleen vanha DNA-TV TV-hubissa ja kovalevy toimii, niinkuin toimii - uuden DNA-TV julkaisun jälkeen vanha DNA-TV toimii hubissa aina vain kehnommin, etenkin kaikki mikä liittyy kovalevyyn..

  Olen kysellyt tilannetta ja aikataulua kovalevytuelle uudella DNA-TV -softalla. Kenelläkään ei näyttäisi olevan aikataulusta tietoa. Eli ihan DNA-tyylillä mennään, DNA pelaa vain aikaa ja kynii asiakkailtaan rahat pois eikä hyvitä yhtään mistään.


  A-P
 • Tyhmähän minä olin kun pyysin tuota päivitystä. Luotin siihen, että täällä oli DNA ilmoittanut, että tuki kovalevylle on tulossa. Näköjään mihinkää ei pidä luottaa. Aivan turhaan kovalevystä maksoin, sillä saa heittää vesilintua. Pitäs kyllä jo DNA:n jollain tavalla hyvittää tää sekoilu.
  JK
 • Tänään otettiin käyttöön hubi ja jo 15min jälkeen se meinasi lentää ikkunasta pihalle.

  Jos olet ns haku sivulla ja aikeissa kirjoittaa jotain, mutta tulet toisiin aatoksiin niin nuolinapin painallus palauttaa niin ikään edelliselle sivulle.
  Mielestäni se pitäisi sulkea kirjoitusmoodin. Eli palata edelliseen näkymään eikä edelliselle sivulle.

  Ennen oli WBOX ja lapsetkin hallitsi se. Tallennukset löytyi helposti.
  Ajansiirto toimi....

  Taidetaan jättää WBOX rinnalle.
  Niin ja siinä sentään kellonaika kun on pois päältä.
  JM
 • @JK
  DNA:aan voi luottaa - SE PETTÄÄ AINA!

  A-P

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.