Dnatv ja firefox ongelma

Ei toimi enään suorat lähetykset firefox selaimella. Chromella kyllä toimii. Tulee vain ilmoitus, että pitää antaa käyttölupa 3. osapuolen evästeille. Vaikka antaa, niin ei kumminkaan toimi.

Kommentit

• Hei, täällä päässä suorat lähetykset toimivat normaalisti myös Firefoxilla. Onhan käytössäsi uusin versio selaimesta? Entä auttaako jos tyhjennät historia- ja evästiedot, lähteekö sitten toimimaan?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kokeiltu 3 pc koneella ja 2 Mac koneella, millään ei lähde pyörimään. Kokeiltu uusinta firefoxia ja viimeisintä ESR versiota. Välimuistin ja evästeiden ym. tyhjennys ei auta mitään. Myös tuttu kokeili omilla koodeillaan ja ei lähde pyörimään. 3. osapuolen evästeet on hyväksytty

Sami S
  • Saan saman ilmoituksen uusimmalla 64 bittisellä Firefoxilla. Ilmoitetusta kohdasta tuota ei voi asettaa, vaan sivuston esto-kohdasta.
    Tuota asetusta en kuitenkaan suostu tekemään. Hyväksyn evästeet vain vieraillulta sivustolta. Oneksi en DNA TV:n suoratoistoa tarvitse.
    PW
  • Tuossa Uuden Firefoxin tarjoamat esto mahdollisuudet:

PW
  • Ja niidenkään säätäminen ei ole auttanut. Kumma kun yhdessä kohdassa firefoxissa näkyi, että dnatv oikeudet olivat vain Edgelle ja chromelle
    Sami S
  • Kyllä tuon sai toimimaan. Piti vain poistaa täppä liittämäni kuvan Evästeet kohdasta.
    PW
  • Ei auttanut minulla. Otin täpän jo eilen pois päältä ja sama ilmoitus tulee aina vaan.
    Sami S
  • Mikä versio sinulla on Firefoxista käytössä?
    Minulla on 64 bit, EME-Free, 65.0.1 versio.
    PW
  • Käyttöjärjestelmänä Windows 10.
    PW
  • Windows 10 ja Mac osx el capitan.
    64 bittinen Firefox 65.0.1 ja myös kokeillut ESR 60.5.2.

Sami S
  • Oletko koittanut poistaa FF:n asennusta ja asentaa sitten sen uudestaan? Kannattaa katsoa, ettei poista profiilia.
    Voisi tietenkin myös asentaa FF:n toisen profiilin DNA TV:tä varten.
    PW
  • Täytyy kokeilla, erikoista että koskee 7 kokeilemaani tietokonetta (pc ja Mac) koneita. Joissa aiemmin toiminut moitteetta.
    Sami S
  • Jos tuo ei auta, voisiko olla kyse joko virustorjuntaohjelmasta tai palomuurista. Minulla käytössä Win10:n omat tuotteet.
    PW
  • Onko joku Firefoxin kanssa taistellut keksinyt tähän ratkaisun? Itse painin saman ongelman kanssa eikä mikään asetusten muuttaminen tunnu toimivan.
    Oli pakko asentaa väliaikaisesti Chrome että pystyi hiihtoa katsomaan...

Kummola
  • En muuttanut mitään ja yhtäkkiä alkoi toimimaan.
    Sami S
  • Toisella koneella nyt kun koitin, niin toimii FF 65.0 versiolla suoraan, ihan normi "Sisällön esto" -asetuksilla. Duunikoneella, jossa FF 65.0.2 niin ei millään pirulla vaikka mitä asetuksia koittais!
    Kummola
  • Minulla ei toiminut 65 tai 65.0.1 versioilla. Nyt 65.0.2 toimii moitteettomasti.
    Sami S
  • Kummola: Kysy neuvoa työpaikan ATK-tuelta.
    PW
  • Melkein viikon toimi firefox 65.0.2 versiolla dnatv. Ei taas toimi, pitäisi vain 3. osapuolen evästeitä sallia, mutta kun ne on jo sallittu.
    Sami S
  • Edelleenkään en saa duunipaikan koneilla (3kpl) DnaTV:tä FF:lla tai IE:lla toimimaan. Chromella toimii kyllä. Koitin vaihtaa langattomaankin yhteyteen, tuloksetta. Onko kukaan keksinyt tähän ratkaisua?
    Tuollaista virhesanomaa FF:n konsoli pukkaa:

Kummola
  • Eipä ole ratkaisua löytynyt. Chromella pakko käyttää.
    Sami S
  • Olen kokeillut useilla koneilla ja jossain toimii ja jossain ei. Mitään yhteistä tekijää en ole löytänyt.
    Sami S
  • Hei Sami,

Olethan ongelmasta yhteydessä maksuttomaan vikapalveluumme 0800 300 500 tai asiakaspalveluumme niin saamme ongelman teknisen tukemme selvitykseen, kiitos.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Epäilen että vika on näytönohjaimissa. Kaikki eivät enään toista DNATv.
    Sami S
  • @Sami S
    Olet näemmä oikeilla jäljillä, eli ongelma liittyy jotenkin näytönohjaimiin tai -asetuksiin. DnaTV toimii FF:lla kun kunnon näytönohjain on käytössä, mutta kun vaihdan samalla koneella integroituun näytönohjaimeen tai ajan winukkaa safemodessa, niin tulee virheilmoitus "kolmansien osapuolten evästeistä".
    Kummola
  • Asenna ja salli flash niin rupeaa homma toimimaan.
    Idän Tietäjä
  • Ei auta, tuon tarkistin ekaksi
    Sami S
  • Näemmä kun laittaa FF:sta Flash-liitännäisen asetukseksi "älä käynnistä koskaan", niin DnaTV toimii. Ota näistä nyt sitten selvää...
    Kummola
  • Flash saa olla kyllä päällä, mutta näköjään yläpalkin i kohdasta pitää käydä ensin poistamassa flash käyttölupa ja sitten firefox uudelleenkäynnistys ja dnatv sivulle meno ja kun kysytään lupaa flashin suorittamiseen, niin ei anna lupaa ja ruksi vielä lisäksi päälle.
    Sami S
  • Pikku korjaus äskeiseen.
    Näköjään pitää valita jokin suora lähetys ja silloin dnatv pyytää flash lupaa ja siihen pitää vastata kielteisesti ja ruksi päälle.

Sami S
  • Katos juu, noinhan se toimii näppärämmin. 😀
    Kummola
  • Dnatv osoite näköjään muuttunut tästä https://matkatv.dna.fi/html5/#/home  uuteen osoitteeseen https://tv.dna.fi/html5/#/home . Ei kysele evästeistä enää.
    Jari