DNA tv ja TV5, suorat lähetykset

Voiko DNAtv:n kautta katsoa TV5:n lähetyksiä suorana? Lähinnä nyt meneillään olevat nuorten jääkiekon MM-kisat kiinnostavat.
Antti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei voi katsoa app/web. (Paitsi tietty hubin "DNA TV":llä voi.)
    JJJ
  • Hei Antti!

Valitettavasti TV5 suoria lähetyksiä ei ole mahdollista katsoa DNA TV -sovelluksen kautta, mutta kanava on kyllä tallennettavissa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • No joo. Eipä tuota lätkää oikein viitsi tallentedlta katsoa. Sd loppui tämä DNAtv sitten minun osaltani tähän.
    Antti
  • Mitä tarkoittaa "kanava on kyllä tallennettavissa"?. DNA-boxin ohjelmalista Guide ei anna valita tallennusta päälle nuorten jääkiekon MM-kisaottelun ajalle. Ainoastaan ottelustudion osalle. Miksi näin?
    Aki
  • Millä laitteella käytät DNA TV -palvelua? Tallennuksen pitäisi kyllä normaalisti onnistua kaikissa kanavan ohjelmissa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • DNA TV HUBI Sagemcom DCTIW384 (5/2019)+ kotimokkula Huawei B715s-23c. Valitessa TV5:n suoralähetyksen ajankohdan tallennukseen, aukeaa laaja musta ikkunointi, jossa ei näy muuta, kuin pienehkö REC painike-kuvake. Sitä ei voi mitenkään aktivoida. Ainoa tapa jatkaa on palata taaksepäin ohjelmakanavan katseluun. Ottelukatsomon 15 min ohjelmalle sen sijaan aukeaa normaalit valintapainikkeet tallennuksen aktivointia varten. Viimeisin ohjelmapäivitys tarjolla boxiin on käytössä.
    Aki
  • Liitekuva ilmestyvästä REC-kuvakkeesta OK-painikkeen painalluksen jälkeen ohjelmalistauksesta.

Aki
  • Toi on noita hubin outouksia, välillä aukeaa tolleen vajavaisesti kohdat. Eikö auta, jos sulkee ja käynnistää uudelleen. Testasin ja ainakin täällä aukesi ihan oikein. (Sama modeemikin käytössä, mutta sillä ei pitäisi olla merkitystä)

Kokeilin siis noi 4.15 - 7.15 ohjelmat kaikki.

Itse sain ohjelmaoppaaseen ja koko boxiin vauhtia ja toimivuutta lisää reilusti, kun poistin DNA TV:n tiedot ja muistin, kannattaa kokeilla, jos ei tehty.