DnaTV mobiilisovellus ja airplay

Mistä voi johtua kun haluaisin katsoa DnaTV mobiilisovelluksesta ohjelmia niin että peilaisin AppleTV 4K:n kautta tv:hen niin ohjelma puskuroi puskuroi ja puskuroi. Olen yrittänyt iPhone 12 Pro:lla ja iPad Pro (3gen). Esim Ylen Areena, CMore, Prime Video sovellukset toimii hyvin noin. Nettiyhteydestä ei ole kiinni kun muut toimii niin kuin pitääkin, nettiyhteytenä on Valokuitu Plus 400M. Mobiililaitteilla katsottuna kyllä toimii.

Kommentit

 • Moi! Onhan DNA TV -sovellus päivitettynä uusimpaan versioon, eli sovelluskaupassa ei näy tuolle uusia päivityksiä?
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Toki on. Joka päivä tarkistan onko uusia päivityksiä laitteissani oleviin sovelluksiin.
 • Kuka tai ketkä vastaa tämän sovelluksen kehitystyöstä?. Onko sovellusta edes tarkoitettu airplay käyttöön?. Tarkoitus olisi sovelluksella katsoa niitä ohjelmia joita en ole suoran lähetyksen aikana ehtinyt katsoa kuten esim Italian ympäriajoa tai jotain muuta.
 • AirPlay on kyllä tuettu ja omalla testauksella iPhonella (iOS 14.5.1 ja DNA TV versio 2.4) tallenteen katselu telkkarista AirPlayn kautta onnistui.

  Onko ongelma sama kaikissa tallenteissa, entä suorien lähetyksen kanssa? Entä onko tuo joskus kuitenkin toiminut, mutta nyt jää vain lataamaan, kun painat tuota AirPlay -kuvaketta sovelluksessa? Siirtyykö kuva lainkaan telkkariin, vai jääkö lataamaan vain puhelimen tai iPadin ruudulle?
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Testasin sovellusta vanhempaan AppleTV malliin ja siinä näyttäisi toimivan sovellus airplayllä, eli tuossa uudemmassa AppleTV 4k mediasoittimessani on jotain häikkää. Pitääpi harkita uutta tilalle.
 • Mistähän mahtaa johtua nyt kun olen niillä applen laitteilla dnatv mobiilisovellusta käyttänyt joilla olen saanut airplayn toimimaan niin nyt kun ilmestyi uusin päivitys jonka piti parantaa airplayn toimivuutta niin ainoastaan ääni siirtyy televisoon mutta kuva ei, kuva näkyy ainoastaan mobiililaitteessa ja ääni kuuluu televisiosta. Näytön peilauksella saan kyllä kuvan ja äänen tv:hen mutta se ei ole sama asia.
 • Uusimmassa 2.5.0 sovellusversiossa on virhe, joka aiheuttaa Juhan kuvaileman käytöksen. Korjaus on tehty ja uusi sovellusversio (2.5.1) on ladattu sovelluskauppaan josta se pitäisi olla ladattavissa piakkoin.
  DNA TV kehitystiimi
 • Suorat lähetykset näyttäisi toimivan ainakin itselläni hyvin airplaylla mutta jos haluan katsoa dna:n tallenteita vaikka esim. jotain Italian ympäriajon tallennetta Eurosportilta niin ei tunnu latautuvan airplaylla tai jotain Formula 1 tallennetta. C Moren omalla sovelluksella käynnistyy heti sen enempää lataamatta.
 • Mihin katosi picture in picture toiminto iOS:stä?
 • Edelleen annan palautetta koskien alkuperäistä viestiäni. Kanavat ja Dna:n tekemät tallenteet pyörivät toki hyvin kun niitä katsoo suoraan mobiililaitteelta. Mutta kun mobiililaitteiden näyttö on kuitenkin pieni ja haluan katsoa niitä tv ruudun kautta niin airplay yhteydellä ohjelamt/tallenteet eivät siirry tv:hen nähtäväksi vaan ruudulla näkyy ainoastaan puskurointia. Laitteeni on edelleen samat kuin alkuperäisessä viestissä. DnaTV päivitykset eivät ole tuohon tuoneet mitään muutosta. Loppuuko Dna.lta kapasiteetti/suorituskyky tuon toiminnon suorittamiseksi?.
  Juha Lehtinen
 • Koittakaas korjata tämä Airplay juttu. Se on ollut buginen jo yli vuoden. Puskuroi 1-3 minuutin välein.
  Markus
 • Olisi kiva saada Dna:lta vastaus mitenkä heiltä onnistuu kun valitsevat DnaTV:ltä tallenteen tabletilla tai älypuhelimella ja airplay yhteydellä katsovat sitä televisiosta. Jos onnistuvat tuossa niin millä laitteilla he sitä testasivat, kokeilivatko useammalla kuin yhdellä kombinaatiolla ja pitääkö olla jotkin spesiaali asetukset laitteissa?.
  Juha Lehtinen
 • Edelleen tökkii pahasti airplay. Luulin ensin, että vika on televisiossa, mutta Yle ja Ruutu toimivat loistavasti, joten vika on iOS apissa.
  Pekka

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.