DnaTV mobiilisovellus ja airplay

Mistä voi johtua kun haluaisin katsoa DnaTV mobiilisovelluksesta ohjelmia niin että peilaisin AppleTV 4K:n kautta tv:hen niin ohjelma puskuroi puskuroi ja puskuroi. Olen yrittänyt iPhone 12 Pro:lla ja iPad Pro (3gen). Esim Ylen Areena, CMore, Prime Video sovellukset toimii hyvin noin. Nettiyhteydestä ei ole kiinni kun muut toimii niin kuin pitääkin, nettiyhteytenä on Valokuitu Plus 400M. Mobiililaitteilla katsottuna kyllä toimii.
Juha Lehtinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi! Onhan DNA TV -sovellus päivitettynä uusimpaan versioon, eli sovelluskaupassa ei näy tuolle uusia päivityksiä?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Toki on. Joka päivä tarkistan onko uusia päivityksiä laitteissani oleviin sovelluksiin.
    Juha Lehtinen
  • Kuka tai ketkä vastaa tämän sovelluksen kehitystyöstä?. Onko sovellusta edes tarkoitettu airplay käyttöön?. Tarkoitus olisi sovelluksella katsoa niitä ohjelmia joita en ole suoran lähetyksen aikana ehtinyt katsoa kuten esim Italian ympäriajoa tai jotain muuta.
    Juha Lehtinen
  • AirPlay on kyllä tuettu ja omalla testauksella iPhonella (iOS 14.5.1 ja DNA TV versio 2.4) tallenteen katselu telkkarista AirPlayn kautta onnistui.

Onko ongelma sama kaikissa tallenteissa, entä suorien lähetyksen kanssa? Entä onko tuo joskus kuitenkin toiminut, mutta nyt jää vain lataamaan, kun painat tuota AirPlay -kuvaketta sovelluksessa? Siirtyykö kuva lainkaan telkkariin, vai jääkö lataamaan vain puhelimen tai iPadin ruudulle?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Testasin sovellusta vanhempaan AppleTV malliin ja siinä näyttäisi toimivan sovellus airplayllä, eli tuossa uudemmassa AppleTV 4k mediasoittimessani on jotain häikkää. Pitääpi harkita uutta tilalle.
    Juha Lehtinen
  • Mistähän mahtaa johtua nyt kun olen niillä applen laitteilla dnatv mobiilisovellusta käyttänyt joilla olen saanut airplayn toimimaan niin nyt kun ilmestyi uusin päivitys jonka piti parantaa airplayn toimivuutta niin ainoastaan ääni siirtyy televisoon mutta kuva ei, kuva näkyy ainoastaan mobiililaitteessa ja ääni kuuluu televisiosta. Näytön peilauksella saan kyllä kuvan ja äänen tv:hen mutta se ei ole sama asia.
    Juha Lehtinen
  • Uusimmassa 2.5.0 sovellusversiossa on virhe, joka aiheuttaa Juhan kuvaileman käytöksen. Korjaus on tehty ja uusi sovellusversio (2.5.1) on ladattu sovelluskauppaan josta se pitäisi olla ladattavissa piakkoin.
    DNA TV kehitystiimi
  • Suorat lähetykset näyttäisi toimivan ainakin itselläni hyvin airplaylla mutta jos haluan katsoa dna:n tallenteita vaikka esim. jotain Italian ympäriajon tallennetta Eurosportilta niin ei tunnu latautuvan airplaylla tai jotain Formula 1 tallennetta. C Moren omalla sovelluksella käynnistyy heti sen enempää lataamatta.
    Juha Lehtinen