DnaTv netissä

Toissa päivästä alkaen dnatv:n ruudulle on ilmestynyt kuvaa pahasti peittävät 'opaste' ruudut. Näkymä on sietämätön, kun jo perusnäkymässäkin on pahasti kuvan keskeltä peittävät, suuret ohje-ikonit. Toimiva malli asialle on es. yle-areenassa.
Ehkä olen jollain toiminnolla saanut nuo ruudut aikaseksi mutten vain millään keksi, kuinka päästä enää eroon. Apuva!

Kommentit

• Moi! Täsmentäisitkö vielä, etteivätkö kelauspainikkeet  häviä ruudulta lainkaan, kun et liikuta hiirtä tai kun viet hiiren pois niiden päältä, ja odotat hieman?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei,

Opasteet häipyvät kun niitä klikkaa tai käyttää niitä.
    DNA TV kehitystiimi
  • Hei,
    näkyy ne häviävän, kun jättää hiiren koskematta. Hitaasti kyllä, niin sitä ei oikein huomaa. Ja varsinkin, kun katsoo ohjelmaa 'ruudun täydeltä', siis max koossa, niin ei hiirelle ole paikkaa viedä pois kuvan päältä. Se näkyy pitää osata rauhottaa min 3? sekunniksi. Minusta kiusallinen ominaisuus, kun tietsikkaa yleensä katsotaan hiiri kädessä.
    Kaipa mun täytyy harjotella täta dnatvtä.

Veke