DNATV ohjelmatiedot väärin

Miten on mahdollista ettei vuonna 2922 saada ohjelmaoppaan tietoja oikeaksi? Tälläkin hetkellä 4 kanavan Burgerimies Pohjolassa on jokainen jakso merkattu K1J1. Tämän takia sarjatallennus pitää sisällään yhden jakson. Toki tämä ei yllätä kaikki mihin DNA koskee saadaan rikki/sekaisin. Kohta kerrotte että ostatte ohjelmatiedot toiselta toimittajalta. Kysymys kuuluukin tarkistatteko mistä asiakkaat maksaa? Vastaavia mokia on jatkuvasti.
Tomppa

Kommentit

• Olin juuri kirjoittamassa samaa. Laitoin "aloita alusta", niin aukesi ihan väärä jakso (3 jakso ja nyt oli menossa jo jakso 5) ja tämä uusi ei tallentunut ollenkaan, kun "ohjelmasta on jo aikaisempi tallenne"

Jack
  • Tuo jakso 5 pitäs tulla vasta parin viikon päästä. Ruudusta löytyy 3 ekaa jaksoa (3. jakso tulee siis parhaillaan) DNA varmaan korjaa asian niin että sarjatallenteista löytyy jaksot oikeilla jakso numeroilla, siitähän asiakkaat maksaa.
    Tomppa
  • Ainoa tallentunut on Tanska jakso onkohan se sitten 1 vai 2, (Siinä lukee tekstissä tuo 3/10, joka on väärin sekin.) no tätä uusinta ei nyt nähnyt kuitenkaan ollenkaan, kun aloita alusta ei toiminut ja siitä, sekä tallenteista aukesi tuo köpis jakso.

Mutta tosiaan .Olisi varmaan DNA:n asia laittaa numerot ja tallenteet kuntoon jokatapauksessa!
    Jack
  • Korjaantunee jo Tompan ilmoittamana vuonna :-)
    PW
  • Burgerimiehet Pohjolassa ohjelmatiedoissa oli tosiaan virhe. Korjataan tulevat jaksot kuntoon
    DNA TV kehitystiimi
  • Siis mä olen täältä lukenut viime vuonna että dna tosiaan on ulkoistanut tän palvelun? Nyt tv2 näyttää jotain futiksen arvontoja Qatarista kun kaapelissa epg tv:ssä näyttää Eläinmääilman äärimmäiset selviytyjät. Tää ongelma alkaa aina pahentua kun siirretään kelloja. Sit kun se saadaan "korjattu" joskus loppukesästä, niin taas siirretään kelloja. 😂
    Nm
  • Löytyi:
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/epg-datan-virheet-missa-vastuu/

Palvelu on ostettu, vika jatkuu aina vaan.
    Nm