DNS ongelmia

www.satakunnankansa.fi ei vastaa DNA kaapelin puolella...elisan netillä toimii...This site can’t be reached
www.satakunnankansa.fi’s server IP address could not be found.

DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

kaapelimodeemi on buutattu...tyhjennetty läppärin dns record cache...jne...

Kommentit

• Hyvin aukaa pääkaupunkiseudun kaapelissa. Olisikohan palomuuriasetusksessa ongelmaa.
    PW
  • Ja hyvin aukeaa Lahden seudun DNA-kaapelissa.

Kari
  • varmaan toimii jos ensimmäisenä dns-palvelimena on 62.241.198.245

mutta minulla tyrkkää oletuksena ensimmäiseksi 62.241.198.246 millä tuo nimelselvitys ei sitten toimi. Testasin laittamalla käsin dns-palvelimeksi 62.241.198.245 ja sillä toimii
    vemmi
  • Miksi sivuille ei pääse lainkaan?

Alkuviikon aikana on havaittu, etteivät Satakunnan Kansan nettisivut toimi normaalisti joillain internet-yhteyksillä.

Torstaina vahvistui, että ongelma koskee osaa DNA:n kaapeliliittymistä. Näissä liittymissä selain on saattanut ilmoittaa, ettei palveluun saada yhteyttä.

Satakunnan Kansa selvittää yhdessä DNA:n
    kanssa, mistä ongelma johtuu.

Peruskauraa...kuhan vaan joku tekis jotain...
    vemmi
  • Peruskauraa on tosiaankin,kun Dna saa joskus jotakin aikaiseksi.
    BQ24
  • Juuri tunti sitten soitin DNA kaapeliverkon häiriöstä. Herjaa DNS:ää, pätkii yhteyttä yms. Perusjuttuja. Kesästä asti vaivannut toisinaan vähemmän, toisinaan enemmän. Silloin ilmoittivat, että huoltomies voi tulla vasta kun korona uhka on ohi. No nyt se sitten on ohi, koska vohdoin varasivat ajan hänelle. Tosin laskun omavastuuosuudella uhkaille. Olen kyllä vakavasti harkinnut koko kaapeliliittymän irtisanomista. Netti toimii varmaan muutakin kautta vähintään yhtä hyvin.
    Iina
  • Koita ladata Opera-selain ja siitä VPN yhteys päälle. On ilmainen eikä vaadi isompia kikkailuja.  Myös Googlen 8.8.8.8 voi kokeilla DNS -palvelimeksi.
    PS