DNS-palvelin ei vastaa

"Tietokone yrittää käyttää DNS-palvelinta joka on virheellinen tai jota ei ole". Olen palauttanut modeemin tehdasaseutuksiin ja käynnistänyt modeemin useampaan kertaan uudelleen, mutta ei ole auttanut.

Santeri Sillanpää Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kojeile internet exlorersta ottaa dns serverin automaatti haku päälle, jotkin haittaohjelmat muokkaavat kyseistä asetusta
    Tuomas Raatikainen
  • Ei modeemeihin yleensä ole DNS:ää laitettu. Käyttölaitteen yhteysasetuksesta tuossa on kyse. Laita se automaatille tai esim. Googlen palvelimille.
    Tuomas: Tuo ei ole selaimen asetus, vaan käyttöjärjestelmän asetus.
    PW
  • Se lopetti yhtäkkiä toimisen ja ei se ei myöskään toimi puhelimella joten en usko sen olevan ongelma

Santeri Sillanpää
  • Joo niin on mutta nopeimmin sen löytää explorerin tai edgen asetusten käutta
    Onko modeemi resetoitu , ja onko prepaid saldoa, Olen törmännyt.
    usein tähän

Tuomas Raatikainen