Doro 8035

Mitä voi tehdä, jos puhelin ei toimi käyttöohjeen mukaisesti. Onko riittävä syy puhelimen palauttamiseen.

Kommentit

• Moi! Jos puhelin on otettu käyttöön, ei sillä ole enää palautusoikeutta. Mikäli laitteen toiminnassa on jotain häiriötä, se kannattaa toimittaa huoltoon. Huolto onnistuu DNA Kaupan kautta tai suoraan huoltoliikkeen kautta. Eri merkkien huoltokumppanit löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-huolto