Doro soittoääni katkeaa

Eli meidän äidin Doro 6041 puhelimeen kun joku soittaa se hälyyttää 6 krt /n. 16 sek ja katkeaa . Doron tuki sanoi että operaattori asia mutta edelliset puhelimet on kyllä hälyyttäneet niin kauan kun on vastattu . Osaako kukaan sanoa mistä vois johtua ? Vastaaja ei ole päällä.
Cosmokramer Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Pystyttekö nyt kokeilemaan sim-korttia johonkin toiseen puhelimeen, ja testaamaan soiko puhelin kauemmin silloin? Näin saadaan testattua onko ongelma nyt vain tällä nimenomaisella Doro -puhelimella.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Heips , ei ole vielä kokeiltu mutta edellisellä puhelimella toimi normaalisti . Onhan se pakko olla tossa puhelimessa joku säätö , täytyy ottaa Doroon vielä yhteyttä .
    Cosmokramer