Dplay lakkasi toimimasta tv ssä

Dplay toimii kyllä tabletissa mutta ei tv ssä enää. Avatessani dplayn ruudussa on vain lataava kuvake ja dplay ei käynnisty.

En pysty myöskään jakamaan dplaytä tv lle vaikka esim youtuben jakaminen onnistuu.

Kommentit

• @Seija,
     Ei taida tulla tällä foorumilla apuja kun ei tänne lainkaan kuulu. Eiköhän oikeampi paikka ole Dplayn tai television valmistajan tukisivut
    A-P
  • Veikkaan, että Seija yrittää käyttää Dplay:ta Hubilla.
    PW
  • Moi, kyllä se on tämä uusin, eli päivitetty eli Hubilla enää. Dplay toimi vielä 3 viikkoa sitten.
    Eli DNA TV, sielä Dplay sovellut, aina ennen on toiminut nyt ei edes avaa.
    Kyllähän tämä tänne kuuluu

Kiitos jos joku haluaa auttaa.
    seija
  • Eli Dna tv ja Hub ei enää avaa DPlay:ta Jää vain pyörimään. Vielä 3 viikkoa sitten toimi.
    seija
  • Ei näyttänyt toimivan vanha versio jäi pyörimään kuula ruutuun. Päivitin sen uuteen Dplay versioon ja nyt pyytää kirjautumaan ainakin (en jaksanut ruveta näpyttelemään sähköpostia/salasanaa, kun en ulkoa muista), mutta pitäisi toimia kun päivittää.