Dronen ohjain rikki

Terve!
Ostin nettikaupastanne Phantom 4 Pro -dronen muutama viikko sitten. Nyt pääsiäisenä ilmojen lämmettyä ajattelin kokeilla dronea. Avasin sen laatikosta ja ohjaimen toinen ns. tatti oli löysä ja ohjaimen sisältä kuului "kolinaa". Mihin otan yhteyttä asian tiimoilta?

Kommentit

• Hei, DJI -laitteiden huollosta vastaa Future Retail Oy, olethan heihin yhteydessä tilanteen jatkoselvittämiseksi, kiitos!

www.futureretail.fi
    Sahaajankatu 26 A, 00880 Helsinki
    Puh. 044 771 2644
    huolto@futureretail.fi
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Terve!
    Onko tuo Future Retail -firma kuitenkin hengissä? Eivät ole ti-to välisenä aikana vastailleet puheluihin eivätkä sähköpostiin. Onko teillä muita takuuhuoltopaikkoja tarjolla?
  • DJI:n takuuhuoltona toimii tuo kyseinen Future Retail -joka on aivan aktiivnen ja toiminnassa oleva liike. Tarvittaessa huoltoasiaa voidaan selvittää myös paikan päällä DNA Kaupassa, myymälöiden yhteystiedot löydät täältä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksesta. Tänään Future Retailkin vastasi sähköpostiin joten asia on nyt etenemässä.