DVB-T signaali huono

DVB-T singnaali on huono kanavilla 62, 63 ja 64. Muilla kanavilla hyvä. DNA:n olisi syytä laitaa LTE suodatin välittämiinsä DVB-T kanaville joka korjaisi noilla yli 800 MHz taajuuksilla lähettävien signaalien ongelman.

Kommentit

• @PW, eikös noiden DVB-T signaalien pitänyt poistua Dnan kaapeliverkosta jollain aikajaksolla, ainakin näin on annettu ymmärtää toisissa Dnan tukifoorumin keskusteluissa..
    Jari
  • Näin siitä on asiakaspalvelijan toimesta täällä kerrottu. Mikä on totuus on sitten toinen juttu.
    Poistaisivat DVB-T lähetteet tai laittaisivat LTE suodattimen, kun tuollaista taajuusaluetta sille käyttävät.
    PW
  • Tuo mahdollistaa antenni-tv kanavien vastaanottamisen sekä laajemman tarjonnan myös fm-puolella on sellainen rinnakkaisverkko. Vain oikea kytkentä.
    MottiMatti
  • FM-puolta ei DVB-T lähetteet sisällä. FM-vastaanottimet eivät noille taajuuksille virity. Antenniverkon kanavia on vai 13 kpl ja niistäkin osa huonolaatuisia (mm YLE).