E-lasku

Olen tehnyt e-laskusopimuksen/pyynnön matkapuhelinlaskusta ja edelleen se tuli sähköpostiin. Miten voin varmistaa, että saisin jatkossa laskun e-laskuna?Verkkopankissani näkyy, että olen tilannut e-laskun DNA Oyj:ltä.

Kommentit

• Hei! Laskun pitäisi saapua e-laskuna, kunhan e-laskuvaltuuksessa tiedot ovat oikein. Normaalisti heti seuraava lasku tulee e-laskuna. Voit tarvittaessa poistaa tekemäsi e-laskuvaltuutuksen ja tehdä sen uudelleen tämän nyt tulleen laskun tiedoilla.

Puhe- ja liikkuva laajakaista -liittymien kohdalla valitse laskuttajaksi "DNA Oyj" ja laskutusaiheeksi "Matkapuhelinliittymät ja maksuaika". Tunnistetiedoksi tarvitset viimeisimmän laskun viitenumeron.