Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

E-laskun kytkeminen

Tekisin e-lasku automaattisen laskutuksen, mutta en tietä käyttäjä tunnustani. Puhelimeen tulee vaan kaksi numerosarjaa viitenumero ja joku toinen. En saa tehtyä automaatti laskutusta.

Kommentit

 • Hei Olli!

  E-laskusopimuksen tekeminen onnistuu omassa verkkopankissasi. E-laskuvaltuutuksen tekemiseen tarvittavat tiedot löydät viimeisimmältä laskultasi.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Salasana ja käyttäjätunnus hukassa ?

 • Kaipaatko siis käyttäjätunnusta ja salasanaa DNA:n itsepalvelukanaviin?

  Käytössämme on kaksi eri itsepalvelukanavaa, joista molempiin pääset kirjautumaan osoitteessa https://www.dna.fi/minun-palveluni oikean, käytössäsi olevan palvelun valitsemalla.

  DNA Äly-, DNA Rajaton- ja DNA Veppi -liittymät sekä maksuaikasopimuksella hankitut laitteet löytyvät DNA Itsepalvelusta osoitteesta https://palvelu.dna.fi. Käyttäjätunnus ja salasana on toimitettu sinulle tilauksen yhteydessä ja saat tilattua tiedot tarvittaessa uudelleen myös kirjautumissivulta. Kirjautuminen onnistuu myös verkkopankkitunnuksilla.

  DNA Welhon tuotteet sekä DNA Onni-,DNA Joustava- ja DNA Liikkuva Laajakaista -liittymät löytyvät Minun palveluni -sivustolta osoitteesta https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui.... Käyttäjätunnuksen saat luotua verkkopankkitunnusten avulla ja kirjautumissivun linkistä pääset tarvittaessa luomaan uuden salasanan.

  DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.