E-sim?

Joko e-simin saa käyttöön galaxy geariin vai pitääkö vaihtaa liittymää?

Kommentit

• Hei Sanni!

Tällä hetkellä meillä ei ole ikävä kyllä tarjolla eSIM-palvelua.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Onko mitään ennustetta tämän suhteen?
    Tuuli
  • Hei.
    Minuakin kiinostaisi e-SIM mahdollisuus DNA tuotteena? Onko tätä tulossa milloin?
    Juha Känkänen
  • Palvelu on meillä kehityksen alla ja tämä on tulossa saataville jossain vaiheessa, mutta tarkempi aikataulu ei vielä tässä vaiheessa ole tiedossa. Käyttöönotosta tiedotetaan kun tämä on ajankohtaista.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Olisi kyllä ajankohtaista nyt!
    Jari Kahrama
  • Joko pian tulee eSIM-tuki?
    jorma
  • Siitä tiedotetaan kun tulee, ei se yhtään aiemmin tule.
    Asiakas 1M
  • Jos olisi nyt DNA:lla kertoa edes tavoiteaikataulu, voisimme me asiakkaat säätää omia suunnitelmiamme.
    jorma
  • e-simiä tässä itsekkin odotellaan,liittymän vaihto on kyllä valitettavasti mielessä,itsellä kaikki laitteet tätä tukevia,mutta ei pysty tällä liittymällä hyödyntämään
    Jouni
  • Toukokuussa vaihtuu kaikki liittymät Telialle niin saa Samsungin älykelloon netin, niin toimii kellossakin puhelin ym. Dna kulkee tietotekniikassa jälkijunassa, nopeet syö hitaat!
    Eero Leinonen
  • Tavoiteaikataulu olisi todellakin hyvä kertoa asiakkaille.
    JK
  • Vaihtoon meni liittymät. Telialla tavataan!
    HT
  • Hei,
    voisitteko valoittaa edes kuukauden/ kvartaalin /vuoden tarkkuudella milloinka e-sim palvelu tulee?
    Aiemmin vastauksenne "tulossa saataville jossain vaiheessa" ei mielestäni vastaa toimitusjohtajanne vuosikatsauksessa linjaamaan asiakaskokemuksen positiiviseen kehittämiseen eikä siten mielikuvaan jonka anatte sijoittajille asiakaskokemuksen hallinnastanne.

Pekka
  • Komppaan Pekkaa!
    Jari
  • Telian e-sim toimii jo, ehkäpä Elisa saa sitten seuraavana myytäväksi asti jotain.
    Jukka
  • Ei varmaan vieläkään tietoa dnalla edes vuodesta koska eSIM tulossa, vaihtuu kanssa asiakkuus telialle hyvin pian tämän takia
    Mika
  • Moikka! eSIM on nyt pilottimyynnissä Kampin DNA Kaupassa: https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet?type=stt2&id=69859085

eSIMin voi ensivaiheessa ottaa käyttöön Applen iPhone XR -, iPhone XS - ja iPhone XS Max -puhelimissa sekä uusimmissa iPadeissa.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Erinomainen uutinen! Pitääpä suunnata Kamppiin huomenissa jos ei jo tänään.
    JK
  • Koskakohan saa tilattua dnalta, ettei tarvi lähtee hellsinkiin yhden kortin takia, telialta saa tilattua ilman turhia ajeluita
    Mika
  • Tämäkö ei vielä toimi Samsung Galaxy Watchissa?
    Jan Lindström
  • Nyt saatiin e-sim tuki dnalle niin koska se tulee Samsung laitteisiin eikä vain apple puolelle?
    Aki
  • Varmaan tulee samsungeihin sitten kun samsung keksii ekana ennen muita tehdä laitteisiinsa tuollaisen
    Mika
  • Tällä hetkellä Samsungilla on galaxy watch jossa on tuki e-simille ja telia pystyy toimittamaan kyseisen tuotteen Samsung puolelle
    Aki
  • Sama kysymys kuin Akilla, eli milloinkahan saadaan e-simmi toimimaan DNA:lla Samsung Galaxy Watch:iin?

Mikan viestin sisältöä en edes käsitä.
    Pekka
  • Samsung Galaxy Watch:iin täälläkin tarvittaisiin kyseinen ominaisuus toimimaan.
    JK
  • ESIM-myynnin mahdollisesta laajentamisesta päätetään pilottimyynnin perusteella. Tällä hetkellä muiden kuin uusien Apple puhelimien ja tablettejen tuesta ei siis ole antaa tarkempaa tietoja. Tiedotamme kyllä erikseen jos pilottivaiheen aikana tai jälkeen tullaan laajentamaan palvelun saatavuutta muillekin laitteille.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Miksei eSIM liittymiänne myydä verkossa? Koko ajatus käyttöönoton helppoudesta verrattuna perinteisiin SIM-kortteihin romuttuu. Voisin periaatteessa ajatella tekeväni asiaa Helsinkiin, jotta saisin liittymänne, mutta samalla hyväksyisin eriarvoisen kohtelun asiakkaana. Nythän olette selvästi laskeneet, että Kamppi tavoittaa todennäköisimmin eniten potentiaalisia ja maksukykyisimpiä asiakkaita. Vai onko syynä kenties pelko, ettei käyttöönotto sujuisikaan ihan vaivattomasti, ja Kampissa nyt vaan sattuu olemaan pilottiinne osallistuneita konkareita, jotka osaavat ottaa liittymät jouhevasti käyttöön, kun lastentauteja on vielä järjestelmissä?
    Jukka
  • E-sim on siis saatavissa joihinkin Applen laitteisiin. Kysymys: onko dna:lla tarjolla myös multi-sim eli sama liittymä kahteen laitteeseen, kuten puhelimeen ja kelloon?
    Peikko
  • Hei Peikko,

Ikävä kyllä meiltä ei ole toistaiseksi saatavilla liittymiin tuplakortteja.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei Peikko!

Siksi vaihdoin Teliaan. Multi-sim puhelimessa ja kellossa.
    HT
  • Hei. Tarkoittaako tämä käytännössä sitä, että puhelimessa ja älykellossa ei voi olla samaa numeroa? Esimerkiksi siis lenkille lähtiessä pitäisi tehdä soitonsiirto puhelimesta kelloon?
    Teemu
  • Telialla ainakin saa sekä fyysisen että eSim kortin pystyy käyttämään erikseen, dna vaan niin jälkijunassa että toimiiko, ei varmuutta.. no mutta puolustukseksi sanottava, elisalla ei vielä ole edes suunnitelmissa eSim...
    Mika
  • Elisa on tehnyt oman julkistuksensa e-sim liittymien myynnin aloittamisesta.
    Peikko
  • Jaaha, 2päivää sitten kyselin, ja eivät tienneet mitään
    Mika
  • Hei,
    Toimiiko eSIM Apple watch series nelosessa.
    Niihin on tuki telialla ja haluaisin tietää onko mahdollista myös teillä?
    Viljami
  • Moi,
    Muuttuiko DNA:n esim tarjonta nyt myös koskemaan Samsung Watch älykelloja (yleisesti muitakin esim tuotteita) vai jatkuuko vain pilottivaiheen Apple tuotteiden tukeminen aluksi nyt valtakunnallisesti?
    Anselmi
  • Mitenkä on e-simiin multi sim tuki?
    Aki
  • Aki, Elisalla ainakin toimii loistavasti... ei valittamista
    Mika
  • Aikani odottelin, lopulta vaihdoin liittymät Telialle. Nyt on toiminut eSim Galaxy Watch 42mm 4g kellossa!
    Eetu
  • Onko mitään arviota milloin eSim toimii Galaxy Watch kellossa?
    Jari
  • Koska eSim toimii Galaxy Watch kellossa?  Taitaa mennä liittymä vaihtoon
    Aki M
  • Moi! Minulla on dna;n liittymä iphone x;ssä, saisinko saman numeron teiltä esimminä apple watch 4;seen vai pitääkö unohtaa koko juttu ja jättää ostamatta apple watch 4? Olisi meinaan kätevä lenkinkin ajaksi jättää puhelin kotiin ja hoitaa mahdolliset puhelut jne apple watchilla.
    Joni
  • Miten DNA voi olla tällä tavalla jäljessä kilpailijoitaan? Muilla palvelut jo taitaa löytyä ja älykellot saavat samaa numeroa käytettyä. Itsellä on pakon sanelemana dna liittymä joka valitettavasti estää toiseen operaattoriin siirtymisen. Asiakaspaon estämiseksi olisi mielestäni fiksuakin ilmoittaa aikataulu multisim, tuplasim palveluiden käyttöönotosta. Itse voisin olla valmis tämän tietäessäni jopa odottelemaan....
    JKa
  • Voisiko tästä nyt antaa jotain ilmotusta, että milloin mahtaa tulla tai mahdollistaa määräaikaisten liittymien purkamisen, jotta asiakkaat saa laitteet toimimaan.
    Juuso
  • applen kelloon tarvitsen tuo esim liittymän , kiitos
    Matti Wäänänen
  • Teidän sivuilta: "Laitteiden määrä lisääntyy jatkuvasti, mutta tällä hetkellä eSIM on esim. näissä iPhone-puhelimissa:". Ei lisäänny jatkuvasti ei! Milloin Samsung Galaxy Watch saa kyseisen ominaisuuden?
    JK
  • Vaihtakaa vaan rohkeasti pois, tai no, niin dna edelleen ainoa missä määräaikaiset liittymät, ja muutenkin keskiaikainen verrattuna muihin, dna tarjos 12kk määräaikaista liittymää hintaan 17,90€ kertaakaan ei lasku ollut tuota vaan aina joku 30€ vaihdoin elisalle rajaton liittymä kaikkineen 17.90€ eikä ole kertaakaan ylittänyt tuota hintaa... ja kaikki toimii, kuin myös tämä esim ja hienosti, kaksi liittymää puhelimessa ja ja helposti saa valittua että työliittymällä soittelee tietyt soitot ja henkilökohtaiset esimmillä
    Mika
  • Luulisi nyt teidän dna;n tekevän jonkin ratkaisevan liikkeen tämän esim ja multisim asian kanssa. Kannattaisi apple watch ja galaxywatch ottaa myyntiin ja esim niihin. Itse ostin eilen apple watch nelosen ja odottelen jos teiltä saisi siihen multisim esimmin, niin että voin jättää luurin kotiin. En viitsisi tämän takia operaattoria vaihtaa, varsinkaan kun dna on toiminut itselläni moitteetta ja ainoa operaattori joka toimii meidän siltamäessä, helsingissä. Olen myös osakkeenomistaja ja vaadin näitä esim-multisim palveluita teiltä, koska muuten menetätte asiakkaita, joita jo on menetetty jahkaamisenne takia. Ps. Itse en haluaisi hankkia kilpailijan liittymää, mutta kohta pakko, jos ette tarjoa esimmiä ettekä multiesimmiä.
    Joni
  • Mainostatte eSimiä sivuillanne, mutta onko se edelleen vaan joissakin Applen puhelimissa? Ostin Galaxy Watchin juuri ja nyt kiinnostaa kovasti tietää milloin pääsen hyödyntämään koko sen potentiaalin? Hop hop kansa janoaa tietoa ja edistystä!
    Tero