ED500A

kuuluisiko ED500A:n latausnopeus olla vain 2.24mbps
JUhalius Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Onko nettisi kanssa siis jotain ongelmaa? Auttaako modeemin uudelleenkäynnistys tai resetointi?  Paina modeemin yläkulmassa olevaa Reset-nappia 30 sekunnin ajan. Modeemin merkkivalot välähtävät yhtäaikaisesti merkkinä tehdasasetusten palauttamisesta.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Resettihän tuntuu olevan DNA:n ratkaisu kaikkeen....ja samalla sit kaikki omat asetuksethan menee kanssa bittiavaruuteen.
    painaresettiä
  • alussa oli latausnopeus 75mbps mutta nyt on ollut 25mbps pari kuukautta ja menee huonommaksi ja olen koittanut resetoida ja käynnistää uudelleen mutta ei ole auttanut.

JUhalius
  • Olisitko siinä tapauksessa yhteydessä puhelimitse maksuttomaan vikapäivystyksemme numeroon 0800 300 500, niin päästään selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos!